876 chelsea trøje Robbin

170 liverpool trøje børn MonaBo

Pep Guardiola har kritiseret ‘hviskende’ Premier League-chefer for deres syn på Manchester Citys vellykkede appel mod et europæisk forbud på to sæsoner, samtidig med at det åbnede døren for at forlænge sit ophold i klubben ud over 2021.

tottenham trøje

City blev mandag fri for at overtræde Financial Fair Play -reglerne ved voldgiftsretten for sport, og efterfølgende så deres oprindelige bøde på 30 millioner euro sænket til € 10 mio.

The Blues blev fundet ikke skyldige i at ‘skjule egenkapitalfonde som sponsorbidrag’, hvor februar ‘s oprindelige dom blev ophævet efter en lang appelproces.

Der har været en stærk reaktion på nyhederne på det allerhøjeste niveau i spillet, hvor Jurgen Klopp, Mikel Arteta og Jose Mourinho var blandt dem, der kommenterede Citys genindførelse af Champions League.

Arteta, der fungerede som Guardiolas nummer to, inden han tog topjobbet i Arsenal i december, insisterer på, at klubben fortjente deres udsættelse, men Liverpool -manager Klopp udtrykte sin tro på, at den endelige dom ‘ikke var en god dag for fodbold’.

Mourinho – den nuværende Tottenham -cheftræner – gik et skridt videre ved at betegne dommen som en ‘katastrofe’ og fremhævede Citys økonomiske straf som bevis på deres skyld.

tottenham trøje

Forud for Citys møde midt i ugen med Bournemouth på Etihad Stadium var Guardiola i trodsig stemning, da han spurgte om kommentarerne fra sine ligaer i Premier League.

Nederland Shirt Outlet

Guardiola har kun et år tilbage til at køre på sin nuværende kontrakt i Etihad, og selvom han lovede at forblive loyal over for City uanset deres foreslåede Champions League -forbud, har han endnu ikke forpligtet sig til nye vilkår med klubben.

Den 49-årige har nu indrømmet, at han ville være åben for en forlængelse, men mener ikke, at hans fremtid skal diskuteres, før sæsonen er slut.

Sports

Belenjfqi Goedkope Roma shirt LarhondaC

RemonaWoo Tottenham Hotspur Tröja VernLaird