787 chelsea trøje Marcel

801 manchester united trøje Jonath

Den 31-årige kroatiske forsvarsspiller har underskrevet en treårig aftale mod et gebyr på i omegnen af ​​12 millioner euro, hvilket bringer sin seksårige periode på Anfield til ophør.

Lovren faldt i unåde i de seneste år og lavede kun 10 Premier League-kampe i sæsonen 2019-20.

psg trøje

Lovren blev underskrevet af Brendan Rodgers efter en imponerende debutsæson i Southampton, efter at han tidligere havde repræsenteret Dinamo Zagreb, Inter Zapresic og Lyon.

Han var en grundpille i det røde team under Rodgers og i de første år af Jurgen Klopp og nåede finalen i Europa League og League Cup før Liverpools nylige trofæer.

Formentlig blev Lovrens mest berømte øjeblik i rødt i Europa League-løbet, og hans stop-time-header mod Borussia Dortmund forseglede en dramatisk fremgang til semifinalen.

real madrid trøje

Nu, med Virgil van Dijk, Joel Matip og Joe Gomez foran sig, var Lovren ivrig efter at forlade på jagt efter mere regelmæssig førsteholdsfodbold.

Zenit var ikke den eneste side, der var interesseret i at købe Lovren, idet Roma også var forbundet, og mindst to Premier League -klubber havde stillet spørgsmål.

Liverpool var ivrige efter at sikre, at de ikke behøvede at sælge forsvarsspilleren til en knock-down-pris, og udløste for nylig en forlængelsesklausul i hans kontrakt, som var planlagt at udløbe i sommeren 2021.

koszulka Francja

I en tale til Sky Sports i sidste måned indrømmede Lovren, at han ikke var glad for sin rolle som fjerde valg på Anfield.

Mens Lovren er glad for at tage en ny udfordring, vil han blive savnet af dem, han efterlader på Anfield – især Mohamed Salah.

RaymundoU arsenal tröja AngelitaV

DougBluba liverpool drakt EstherLem