Wednesday , September 22 2021

715 manchester united trøje Marlen

086 køb fodboldtrøjer Latash

Manchester Citys ess Bernardo Silva har beskrevet David Silva som ‘en af ​​de bedste midtbanespillere nogensinde’ og insisterede på, at han ikke altid har fået den kredit, han fortjener i Premier League.

real madrid trøje

Silva har tilbragt de sidste 10 år af sin karriere på Etihad Stadium og opnået 419 optrædener på tværs af alle konkurrencer for klubben.

Den 34-årige har hjulpet City med at vinde 13 trofæer i løbet af denne tid, herunder fire Premier League-titler og to FA-pokaler, og har scoret i alt 74 mål.

chelsea trøje

Den tidligere spanske landskamp bliver gratis agent, når hans nuværende kontrakt løber ud om sommeren, hvorefter han går videre til en ny udfordring væk fra Etihad.

Jalkapallo pelipaita Tšeki

Silva har bidraget med tre mål og syv assists til Citys Premier League -sag i denne sæson og er fortsat et centralt medlem af Pep Guardiolas trup trods hans forestående afgang.

Bernardo, der har spillet sammen med sin navnebror de sidste tre år i Manchester, siger, at han har lært rigtig meget af den veteran playmaker og vil være ked af at se ham gå i slutningen af ​​sæsonen.

Det er usandsynligt, at City vinder en tredje på hinanden følgende ligatitel i denne periode, efter at have faldet 16 point efter lederne Liverpool, men de er stadig i Carabao Cup, FA Cup og Champions League.

En europæisk krone er det eneste sølvtøj, der har unddraget sig Silva ved Etihad, men City kan rykke et skridt tættere på deres endelige mål ved at slå Real Madrid i en ottendedelsfinale i næste måned.

RedaVivie real madrid drakt SelmaOste

XavierPop jalkapallo pelipaidat lapsille UtaGffkh