668 real madrid trøje Juliss

513 manchester city tøj Herber

Daily Star siger, at Ighalo er villig til at risikere en ny £ 75 mio. Kontrakt med Shanghai Shenhua for at blive hos United resten af ​​sæsonen.

manchester city tøj

Ighalo kom til United på et kortfristet lån i januar og har vist sig at være en kæmpe succes efter at have scoret fire gange i otte kampe.

Hans aftale udløber i weekenden, og han er ønsket tilbage til Kina, hvor Shenhua gør klar til starten af ​​den nye sæson i næste måned, efter at startdatoen i marts blev sat tilbage på grund af Covid-19.

barcelona trøje

Men Ighalo er fortsat desperat efter at se Premier League -kampagnen ud med United, der er ivrige efter at beholde sine tjenester, så han kan give angrebsdekning til Marcus Rashford.

Goedkope Noorwegen Keeper elftal shirt

Samtaler mellem begge klubber er i gang, og Ighalo har et personligt anmodning til Shenhua -chefer om at tillade ham at blive hos United.

Ighalo, 30, er blevet tilbudt en ny tre-årig aftale til en svimlende værdi af 480.000 pund om ugen, men Shenhua-formand Wu Xiaohui har gjort det klart, at disse vilkår vil blive gennemgået, medmindre han får den forpligtelse, han ønsker fra den nigerianske international.

Stand-off’et skal løses inden for de næste 48 timer, hvor Ighalo er villig til at bringe sin nye kofanger i fare for at se kampagnen ud med Ole Gunnar Solskjærs mænd.

DongEuseb PSG Drakt YvonneuhE

LeonardGa Real Madrid Drakt BryonStag