Wednesday , September 22 2021

626 barcelona trøje Jerrel

235 liverpool tøj BerndV

Arsenal slog mesterskabet Charlton med 6-0 i en venskabskamp bag lukkede døre på Emirates Stadium, da Eddie Nketiah scorede et andet halvlegs hattrick.

arsenal trøje

Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang og Joe Willock var også blandt scorerne, da Mikel Artetas side vendte tilbage til deres hjemmebane for første gang siden corona-pandemien forårsagede ligaens suspension.

Nketiah vil søge at tvinge sig ind på Arsenal -siden med sine tre mål, efter et uproduktivt låneskift til Leeds United i løbet af første halvdel af sæsonen.

koszulka Rosja

Hjemmeholdet startede hurtigt, da Lacazette åbnede scoringen mod anden divisions modstand.

Nketiah stjal derefter showet med, efter at han bankede hjem fra en scoring i et mål, køligt konverterede fra en til en og endelig tog hjem fra et Joe Willock-indlæg.

arsenal trøje

Den akademiske kandidat fik derefter et eget mål lige før fløjten på fuld tid.

Stjerneangriberen Aubameyang blev subbedet efter at have scoret sit mål, men fortsatte med at se på fra sidelinjen.

Gabon-internationalen syntes at have det sjovt med holdkammeraten Bukayo Sakas opvarmning, da han lagde en video ud til sin Instagram.

Angriberens fremtid med klubben er stadig usikker, da hans nuværende kontrakt udløber næste sommer.

The Gunners forbereder sig på Premier Leagues tilbagevenden til handling onsdag den 17. juni, når de rejser til Etihad Stadium for at spille Manchester City på åbningsaftenen.

I mellemtiden forsøger Lee Bowyers anden divisions side at håndtere de fraværende Lyle Taylor, Chris Solly og David Davis, da de forbereder sig på at bekæmpe nedrykning fra mesterskabets foreløbige hjemkomstdato den 20. juni.

Eurosport: Sport news, live streaming & results

TanyaPilg magliette bayern monaco TrentKear

EllaBavin chelsea trøje ErrolPeti