551 arsenal trøje Angeli

648 juventus trøje Demetr

Det italienske fodboldforbunds præsident, Gabriele Gravina, sagde, at Serie A-sæsonen 2019-20 skal afsluttes midt i coronavirus-pandemien.

Jalkapallo pelipaita Barcelona

Italiens toprejse blev suspenderet på ubestemt tid i sidste måned på grund af spredningen af ​​Covid-19, og FIGC har allerede udtalt, at kampagnen ikke genoptages, før alle berørte sundhed og sikkerhed kan garanteres.

Den italienske regering har forlænget sine nuværende strenge restriktioner for bevægelse og udendørs aktiviteter til 3. maj, selvom rapporter i landet i denne uge antydede, at nogle klubber er ivrige efter at vende tilbage til træning på det tidspunkt, genoptage spillet inden udgangen af ​​samme måned og afslutte 2019 -20 i juli.

Nogle hold er uvillige til at genoptage sæsonen -hvilket så forsvarende mestre Juventus et point uden for Lazio gennem 26 kampe på tidspunktet for udskydelse -men Gravina håber, at kampagnen genstarter så hurtigt som muligt.

arsenal trøje

Efter at Lazio -præsident Claudio Lotito erklærede, at hans hold var klar til at begynde at spille, insisterede Brescia -modparten Massimo Cellino på, at hans klub ikke ville genoptage denne sæson.

arsenal trøje

Coronaviruset har dræbt mindst 114.170 mennesker over hele kloden, med over 1.851.400 bekræftede tilfælde.

Italien -der stadig er låst -har registreret mere end 19,890 dødsfald og over 156,360 tilfælde.

Football mexico

OscarCair Maglie Da Barcelona Portiere ErmaBanni

TahliaChr liverpool drakter IdaForsyt