Wednesday , September 22 2021

441 manchester united trøje Briget

402 liverpool trøje børn Leonor

Bayern München afventer opdateringer, efter at Benjamin Pavard pådrog sig en skade to uger forud for Champions League-sejren i anden-16-kamp mod Chelsea.

real madrid trøje

Pavard skadede angiveligt sin ankel i et træningskamp søndag og måtte afbryde sessionen for at modtage behandling.

Skræmmen kommer, da Bayern øger forberedelserne til deres sammenstød den 8. august med Frank Lampards side i München, hvor de vil forsvare en 3-0-føring fra den første kamp.

barcelona trøje

Der var bedre nyheder for Niklas Sule, der fortsat arbejder sig tilbage fra en alvorlig knæskade. Midtstopperen har ikke spillet siden han brækkede et forreste korsbånd i oktober, selvom han gjorde bænken til DFP-Pokal sidste sejr over Bayer Leverkusen i denne måned.

Jalkapallo pelipaita Getafe

Sule, 24, lagde ekstra træningstid i gang, mens hans holdkammerater tog en pause efter den kamp, ​​og den tyske landskamp kunne få chancen for at bevise sin form i en venskabskamp mod Marseille på fredag.

Nye indkøb Leroy Sane og Tanguy Kouassi er ikke kvalificerede til at møde Chelsea og vil ikke blive brugt i Marseille -kampen, men Flick har været glad for, hvordan parret har tilpasset sig deres omgivelser.

NoeliaFri psg drakt EZWJeanne

MelKitche Juventus Drakt LindsaySe