Wednesday , September 22 2021

388 fodboldtrøjer Reinal

084 fodbold trøje Rachel

Manchester United er i forhandlinger med Manchester City om at aftale et gebyr for den 16-årige wonderkid Charlie McNeill, der allerede har erklæret, at han har til hensigt at forlade Etihad til sommer.

arsenal trøjer

Den produktive angriber, der har scoret over 600 mål i sin ungdomskarriere hidtil, har afvist en ny kontrakt i City og er klar til at forlade klubben.

United, hvor McNeill startede sin unge karriere, inden han flyttede til City for seks år siden, er ivrige efter at fratræde det spændende talent og har indledt forhandlinger om et kompensationsgebyr.

Den unge forward fylder først 17 år i september, så enhver klub, der ønsker at signere ham, skal aftale kompensation med City, eller det vil gå til en domstol for at træffe afgørelse.

barcelona trøje

Samtalerne har været langsomme, og City pressede på for en betydelig syv-cifret sum i betragtning af hans enorme scoringsrekord, og som han har vist sig for England på ungdomsniveau.

Daily Mail rapporterer, at samtaler er i gang, men i betragtning af hvor vanskelige de har vist sig hidtil, er andre bejlere blevet advaret.

Leeds United og Wolves er blevet krediteret for en interesse i McNeill og kan se ud til at svigte, hvis de røde djævle ikke kan få en aftale snart.

Maillot Brésil

En ting, der fungerer til fordel for Manchester United, er, at McNeill er fan af klubben og lettere vil blive overtalt til at flytte tilbage over Manchester end til andre steder i landet.

RB Leipzig har også vist interesse for teenageren og ville være ivrig efter at tage ham til Bundesligaen, da han allerede hentede Noah Ohio fra City i et lignende træk sidste år.

sports

RussellPi maglia inter 2021 ChrisPime

ThereseMa magliette calcio SabinaLef