368 fodboldtrøjer med tryk JamalL

056 arsenal trøje Stacey

Takumi Minamino har blomstret siden hans tidlige dage i Red Bull Salzburg, ifølge en af ​​klubbens tidligere trænere Peter Zeidler.

Minamino begyndte sin karriere i Japan med Cerezo Osaka, inden han underskrev en treårig kontrakt med Salzburg i januar 2015.

barcelona trøje

Den 25-årige hjalp det østrigske outfit med at vinde fem ligatitler på bounce, hvoraf det sidste holdet kunne bygge videre på med succes med at kvalificere sig til Champions League-gruppespillene.

Salzburg blev trukket i gruppe E i denne sæsons konkurrence sammen med forsvarende mestre Liverpool, Napoli og Genk.

Jesse Marschs side forlod konkurrencen efter kun at have registreret syv point ud af en mulig 18, men redegjorde godt for sig selv, især under et 4-3 nederlag på Anfield.

liverpool trøje

Minamino fandt nettet i den konkurrence og imponerede generelt med sin dynamik i den sidste tredjedel af banen og overbeviste i sidste ende de røde om at lancere et bud på sine tjenester.

goedkope Schalke 04 Shirt Korte Mouw

Den japanske landskamp sluttede sig til Liverpool for 7,25 millioner pund den 1. januar og har siden optrådt i fire kampe på tværs af alle konkurrencer for klubben.

Zeidler, der trænede Minamino i en hel sæson i Salzburg, har nu tilbudt et indblik i kantens fremgang, og insisterede på, at han ikke altid var den ‘sikre’ figur på banen, han er nu.

Minamino blev udeladt af Jurgen Klopps trup til Liverpools 1-0-sejr i Norwich lørdag, men er tilbage i kampen om en plads, når de rejser til Wanda Metropolitano for at tage imod Atletico Madrid i Champions League tirsdag aften .

LA Galaxy

EICGarry marseille tröja JestineCo

Lashundan manchester united drakt AudryScor