148 manchester city tøj Corazo

687 real madrid trøje TitusD

Paul Pogba og Bruno Fernandes kan oprette stor effekt midt i parken for Manchester United, ifølge Lee Sharpe, der mener, at førstnævnte er blevet stærkt savnet i løbet af 2019-20-kampagnen.

real madrid trøje

Pogba har været begrænset til kun syv Premier League -kampe i alt, mens han havde en vedvarende ankelskade, og det vides endnu ikke, hvornår han vender tilbage til banen.

Den franske international blev opereret i spørgsmålet i begyndelsen af ​​januar og fik for nylig fjernet hans cast, men han har endnu ikke startet træningen igen med resten af ​​førsteholdet.

real madrid trøje børn

United har kæmpet for konsekvens i fraværet af VM-vinderen og er faldet til en syvendeplads i topklassen efter 25 kampe.

Solskjær var imidlertid i stand til at tilføje sine rækker i løbet af vintermarkedet, da klubben hentede Bruno Fernandes fra Sporting for € 55 millioner og Odion Ighalo på lån fra Shanghai Shenhua.

Maillot Chelsea

Førstnævnte fik sin debut i en 0-0 uafgjort mod Wolves på Old Trafford i lørdags, og imponerede med hans afleveringsområde og ro på bolden.

Sharpe ønsker at se Pogba indgået et partnerskab op på midtbanen med Fernandes, når han kommer tilbage på banen, og det er hans overbevisning om, at parret kunne ‘forårsage alle mulige problemer mellem dem’.

Sharpe stillede spørgsmålstegn ved Uniteds opkøb af Ighalo og udtrykte sin skuffelse over klubbens manglende evne til at hente den produktive norske frontmand Erling Haaland – der afslog et skifte til Old Trafford for at slutte sig til Borussia Dortmund.

Sports

NilaRodge Maglia Barcellona LucioHebe

MellisaKr Bayern Munchen Paita CarenWren