Wednesday , September 22 2021

113 manchester united trøje CPEInd

863 real madrid trøje JuanaG

Dommerne og assistenterne rapporterer til deres nærmeste Premier League -klubtræningsbane i denne uge for at blive testet for første gang.

chelsea trøje

At sikre, at kampens embedsmænd er negative, er en af ​​de sidste få bokse, der skal krydses af, inden sæsonen 2019-20 kan genstarte.

Men PGMOL er overbeviste om, at de har tilstrækkelige tal til at dække de kommende kampe, selvom nogle dommere vender positivt tilbage til coronavirus.

real madrid trøje børn

Hidtil i spiller- og klubpersonaltest har der været 13 positive og 6261 negativer.

En kilde tæt på flere embedsmænd forventer, at det endda kan sidelinje dem i resten af ​​kampagnen.

Det ville ramme dommerne hårdt økonomisk, med en betydelig del af deres løn baseret på pr. Spil og præstationsrelaterede bonusser.

Når sæsonen er startet igen, vil dommerne sandsynligvis teste sig selv hjemmefra frem for at fortsætte med at rapportere til deres nærmeste træningsbane.

Premier League dækker omkostningerne ved coronavirus -test for sine embedsmænd, mens EFL tager sig af deres egne.

Der er i øjeblikket ingen planer om, at de skal komme sammen, inden sæsonen genstarter, hvilket tyder på, at der ikke vil blive foretaget fitness -tests.

PGMOL sportsvidenskabelig afdeling har i stedet overvåget deres fitness langtfra, mens dommerne har deltaget i genopfriskningskurser sammen på Zoom.

Werder Bremen Shirt Korte Mouw Outlet

Det indebærer, at de praktisk talt samles for at se og analysere klip fra spil tidligere på denne sæson, herunder eventuelle VAR -fejl.

Embedsmænd har ikke været i stand til at tage ansvar for klubbens interne venskabskampe, hvor trænerteamet blev bedt om at føre tilsyn med kampene i stedet.

DarrylEla fotballdrakter Gabriella

FideliaMi real madrid drakt barn BrentonAh