031 chelsea trøje Breann

470 barcelona fodboldtrøje QFJCar

Arsenal burde finde en rolle for Mesut Ozil, siger Tony Adams, med en klublegende, der hævder, at VM-vinderen er Dennis Bergkamp-esque i sin evne til at ‘åbne døre’.

Der bliver fortsat stillet spørgsmål om, hvor længe den kviksølvede tyske playmaker Ozil vil blive ved i det nordlige London.

Jalkapallo pelipaita Saksa

Den 31-årige nærmer sig slutningen af ​​sin syvende sæson i England, hvor 254 kampe for Gunners er blevet indspillet.

Ozil har bidraget meget til den kollektive sag, herunder 44 mål og 77 assists, men har ikke altid overbevist med sin tilbagelænet tilgang og tendens til at forsvinde i store kampe.

ac milan trøje

En lukrativ kontraktforlængelse blev stadig optjent i januar 2018, men Arsenal har kæmpet for at få fuld valuta for pengene fra den aftale.

Det fortsætter med at se exit-tale genereret, da Ozil går ind i de sidste 12 måneder af sine nuværende vilkår, og Mikel Arteta har været med til at holde rygtefabrikken tikkende ved at udelade sin tidligere holdkammerat fra sine planer.

liverpool trøje

Adams kan forstå, hvorfor det gådefulde talent deler mening, men han føler, at alle med matchændrende evner bør omfavnes af Arsenal, mens de fortsætter med at kæmpe for konsekvens.

En anden af ​​dem, der ikke har formået at overbevise for sent, er den brasilianske forsvarer David Luiz, hvor dyre fejl fortsat ødelægger hans spil.

Adams indrømmer, at sydamerikaneren er et mareridt for enhver træner, idet den legendariske tidligere midterhalvdel indrømmer, at han ville have svært ved at spille sammen med en livlig karakter.

Sports

BernieTro fussballtrikots günstig BrodieHas

ShanelHer belgien trikot MurrayMut