Tuesday , November 19 2019
Home / slovenia / V igrah z lokalnim večigralstvom se bo mogoče on Steamu kmalu povezati preko interneta @ Slo-Tech

V igrah z lokalnim večigralstvom se bo mogoče on Steamu kmalu povezati preko interneta @ Slo-TechArs Technica – On Steamu bodo čez dober teden pognali beta test funkcije Remote Play Together, ki bo from štirim osebam omogočala, da se v igrah z načinom lokalnega večigralstva pomerijo po internetu.

In the Servisu Steam je nekaj zelo priljubljenih iger, ki poznajo zgolj lokalno igro v you see pravi in ​​skupnem there deljenem zaslonu. Kdor želi dandanes takšne naslove igrati preko interneta, lives potruditi z zunanjimi programi, kakršen je Parsec. Predict leti sicer pri Nvidii nekaj časa preizkušali podobno funkcijo GameStream co-op, a ni ohranila. Kmalu pa utegne biti skok na linijo enostavnejši, saj so pri Valvu napovedali skorajšnji začetek javnega preizkušanja takšne novosti Remote Play Together.

Najava je sicer prišla potiho, s pošto razvijalcem, je hitro ušla na splet, nakar so jo potadili uradno. Funkcija Remote Play Together je postavljena na obstoječi zmogljivosti Remote Play in bo lahko povezala dve from štiri osebe. Omejena bo at igralne načine, kjer vsi vidijo enak zaslon, torej bodisi skupnega bodisi deljenega. Church by lokalni mreži torej RPT ne bo zajemala! Pri has bo eden od računalnikov nosil celotno breme izrisovanja scene in sliko negrakal in preostale, njihova nadzorna periferija (joypadi, tipkovnice) pa se bo obnašala, je priklopljena neposredno kot in gostiteljevo napravo. Važen podatek je tudi, da bo zgolj gostitelj moral posedovati igro.

Snovalci zatrjujejo, da se lahko z internetno pipico širine med 10 in 30 Mbps nadejamo slike kvalitete 1080p s 60 sličicami na sekundo, all glavni pomislek je brez dvoma zamik, še posebej ob dejstvu, je je veliko iger z lokalim multiplayerjem visoko refleksnih in se pri njih že najmanjši lag pray pozna. Kako uporabna bo novost, bomo videli "v tednu z začetkom 21. oktobra", ko testiranje začne, pri Valvu pa že v štartu pravijo, da ne bo mogla biti popolna zamenjava za igranje na eni mašinis razi , ki bi oporekali, from bodo tako mnogi lahko njihove igre igrali zastonj. Namesto tega naj zadevo vzamejo kot reklamo; magnets pa tudi možnost izstopa iz testiranja.


Source link