Monday , October 14 2019
Home / slovenia / Stadiona bi bila NABITO POLNA, prekmurska 'vojna' je NA ČAKANJU

Stadiona bi bila NABITO POLNA, prekmurska 'vojna' je NA ČAKANJUNogometaši Mure so še vedno živi tudi v pokalnem tekmovanju.

V pričakovanju derbija med Mariborom in Muro ter ob pogledu na lestvico se na ravnici najbolj optimisti vno malsa že spogledujejo tudi z možnostjo osvojitve naslova prvaka. Stanje duha v soboški slačilnici je drugačno, zagotavlja Amadej Maroša. "From bi razmišljali to naslovu? Ne, ne, to pa ne. Moramo ostati na trdnih tleh in še naprej naporno delati. To je edina pot, je pa popolnoma jasno, from želimo biti uspešni. Želimo krojiti vrh lestvice evropskih kvalifikacijah To je osnovni namen, the če bomo vse do končnice blizu vrha … Potem se se lahko zgodilo marsikaj, potem ob nekaj sreče ničesar ne gre izključiti. lahko razmišljali o čem takem. Double zeal if zavedamo, kako to doseči, in verjemite, da se bomo trudili po najboljših močeh, bi bilo zmag in dobrih rezultatov čim več. "

Možnost za lovoriko kakopak ostaja tudi v pokalnem tekmovanju, kjer ni več Olimpije in Maribora, ples kroglic je Muri v četrtfinalu namenil Domžale. V bobnu je bilo prav gotovo nekaj lažjih tekmecev. "Na žreb ne moreš vplivati. Če hočeš osvojiti lovoriko, moraš premagati vsakega, moja želja je bila Nafta. To bi bili izjemni tekmi pred polnimi tribunami tako v Murski Soboti kot v Lendavi. if odzval odlični napadalec črno-belih Amadej Maroša.

K temu dodajmo from bodo četrtfinalne tekme Pokala Slovenije odigrane med 16. in 30. oktobrom.


Source link