Tuesday , October 15 2019
Home / slovenia / Samsung Galaxy A80: elegant phone zaslonom brez meja

Samsung Galaxy A80: elegant phone zaslonom brez mejaZanimiv at prvi pogled

Kot mnogo današnjih telephones je tudi Samsung Galaxy A80 ogromen. Poleg nepresenetljive velikosti pa imma lep, elegant in čist zaslon, brez kamere, zvočnika in lučk. Celotna sprednja stran calls je zaslon.

Okvir je iz poliranega rožnatega aluminija, is ko je ohišje iz zelo nežne rožnate barve in pokrito s steklom. Double ga lahko samo v treh različnih barvah, I'm so rožnata, beautiful in črna.
Okvir je iz poliranega rožnatega aluminija, is ko je ohišje iz zelo nežne rožnate barve in pokrit s steklom.


Okvir je iz poliranega rožnatega aluminija, is ko je ohišje iz zelo nežne rožnate barve in pokrit s steklom.

Photo: Kristina Gradišar

Čeprav smo pričakovali, da bomo, kot je za Samsungove phone značilno, našli gumb za našega virtualnega asistenta za opravljanje phone Samsung, Bixbyja, ga ni bilo. V primerjavi z modelom A70, ki ima vse gumbe in desni, if in tej strani okvirja drži le gumb za vklop, measure ko sta in levi gumba za višanje in nižanje glasnosti.

Sprednja kamera, ki je – zadaj?!?

Kot smo že omenili, pametni phone Samsung Galaxy A80 nima sprednje kamere. Kaj pa zdaj to pomeni, nič več selfijev?

Ne, ni tako, all telephones on a sprednjo kamero, le da skriva – zadaj. Zamnam kamera je prav tako sprednja. The zagonu načina za slikanje selfijev se zgornji del telephones dvigne in hkrati obrne kamero.

Kakovost pictures je torej enaka v obeh smereh, lahko pa izbiramo med širokokotnim in ultraširokokotnim objektivom. Tako lahko naredimo res širokokotni selfi z ogromno skupino ljudi.
Kamera na pametnem telefonu Samsung Galaxy A80 tiči zadaj, in ko vključimo način za selfije, if zgornji del telefona dvigne in hkrati obrne.


Kamera na pametnem telefonu Samsung Galaxy A80 tiči zadaj, in ko vključimo način za selfije, if zgornji del telefona dvigne in hkrati obrne.

Photo: Kristina Gradišar

Funkcija, ki med snemanjem zamegli ozadje

Kamera je torej tisti najzanimivejši element tega phone. Photo by zdaj že osnovnih načinov snemanja in fotografiranja na telefonu, so počasni in superpočasni posnetek, hitri posnetek, panoramic in pro-nastavitve photoaparata, ima naprava tudi funkcijo za fokus v živo, "live focus".

Primer fotografije s povečavo. "Class =" article__gallery - figure_img "data-size =" 680x453 "src =" http://siol.net/media/img/66/0a/ef3f886d5fc07d118456-samsung-galaxy-a80-fotografija. jpeg1/2

Photo primer s povečavo.
2/2

Primer fotografije s funkcijo fokus v ivo (live fokus).

Zaradi dveh senzorjev, ki lahko merita v globino, lahko pri funkciji fokusa v živo ustvarimo t. i. zamegljeno ozadje, pri čemer senzorja zaznata objekte spredaj in jih izpostavita pred ozadjem, ki ga nato naprava samodejno zamegli. Fokus v živo deluje v sprednjem in zadnjem načinu kamere, tako za fotografije kot tudi za videoposnetke.

Ste imeli zaslon, at katerem ni zarez?

Prav zato lahko z užitkom gledamo videoposnetke at celotnem zaslonu, and bi nas motile zareze ("notch"). Velik, super AMOLED-zaslon s 1,080 x 2,400 pikami in lepimi barvami našo izkušnjo naredi še lepšo in živahnejšo. Poleg lepega vidnega kontrasta ima naprava zeal svetel zaslon, zaradi česar na med gledanjem nanj ne moti niti sonce.

Za odklepanje naprave imamo na voljo samo čitalnik prstnih odtisov (shranimo lahko le tri); beri: brez odklepanja z očesom there prepoznave workmanship, kar je seveda pomanjkljivost vrteče se kamere.

Malmo razdvojeni med možnostjo dvakratnega dotika za vklop zaslona. Prednost je, da dejansko hitreje odklenemo telefon s pinom / vzorcem kot pa s čitalnikom za prstne odtise, saj je ta presenetljivo nenatančen in počasen, da nam lahko tako zaslon prižge vžepu. Tega pa najverjetneje nočemo.
Poleg nepresenetljive velikosti pa imma lep, elegant in čist zaslon, brez kamere, zvočnika in lučk. Celotna sprednja stran calls je zaslon.


Poleg nepresenetljive velikosti pa imma lep, elegant in čist zaslon, brez kamere, zvočnika in lučk. Celotna sprednja stran calls je zaslon.
Photo: Kristina Gradišar

Je potrebna posebna pozornost?

Ker je telephon zadaj ploščat, we live peace in ga dvigniti, preden vključimo način za selfije, saj se lahko kamera poškoduje med procesom trabalhočanja. Come on in, kjer somen omenili funkcijo "dvotapka"

If you have a phone call, if you have a photo, you have a self-portrait in the house. Res je, from je možnost tega scenarija zeal majhna, ni pa nemogoče.

Kaj if skriva pod zaslonom?

Kot že rečeno, ima telefon čitalnik prstnih odtisov. Ima pa tudi zvočnik za klice, saj drugje no more biti. Ta se zažene le, kadar imamo klic.

Kadar poslušamo glasbo prek zvočnika, bo ta izhajala le na monozvočniku, ki je na dnu phone. In žalost pa nam tudi zvočnik ni bil najbolj pri srcu, saj smo klicatelje težko razumeli, zvok je bil nekako zadušen in nejasen, they are pa je glavni zvočnik presenetljivo glasen. Ta oddaja samo monozvok, ki nam lahko pokvari popolno gledanje posnetkov na has telefonu.
Na dnu phone imamo samo vhod za kabel USB-C, rezo za SIM-kartico in izhod z monozvočnikom.


Na dnu phone imamo samo vhod za kabel USB-C, rezo za SIM-kartico in izhod z monozvočnikom.
Photo: Kristina Gradišar

Poleg tega, by ima monozvočnik, obstaja za vse, ki še vedno prison in the double stare slušalke, še ena pomanjkljivost telephones, in sicer dejstvo, of the nima 3,5-millimetrskega vhoda za slušalke.

Presenetila na je vzdržljiva bateija

Battery kar kar vzdržljiva in lahko zdrži tudi do dneva in pol sicer ne pretirane uporabe. Če pa se z napravo ukvarjamo ves dan, z več aplikacijami Istočasno, pa zdrži mogoče do konca delovnika.

Hitro polnjenje je zadovoljivo glede na večjo 3700 mAh drums, od 0 of 100% ga napolnimo v dobri uri in pol.

Na pogled lažji kot na dotik

Phone for pravzaprav niti ni tako lahek, kot bi si predstavljali. Kot vidimo z drugimi modeli, je povsem možno narediti tanko napravo. Predvidevamo lahko, by je težak predvsem zaradi kamere in njenega motorja, ki mora nekje tičati.
There was no way to do it in a tako lahka, kot bi si mislili. Ni priporočljiv za osebe, ki rade opravljajo phon z zo roko.


There was no way to do it in a tako lahka, kot bi si mislili. Ni priporočljiv za osebe, ki rade opravljajo phon z zo roko.

Photo: Kristina Gradišar

Programska ops by večini deluje v reduced in its zatika, je pa precej počasna pri iskanju po nastavitvah. Zdelo se nam je, da naprava pri zelo intenzivni, pravzaprav že kar pretirani uporabi nekoliko segreje, to all ustavi njenega delovanja, by the minute pa se tudi ohladi.

Komu je namenjen Samsung Galaxy A80?

Rekli bi, by je telefon kot narejen za najstnike ali tiste, ki radi photographer vse okoli, tudi sebe. Prostora za shranjevanje ima 128 GB, nima pa reže za SD-kartice.

Prav tako mu pri izvajanju več aplikacij hkrati gotovo pripomore osem gigabajtov pomnilnika. Za 650 evrov, kolikor znaša njegova priporočena redna maloprodajna cena, only prednosti nedvomno mikavne, celo toliko, da mu lahko prezremo nekaj lastnosti, ki nas niso navdušile.


Source link