Wednesday , November 20 2019
Home / slovenia / Napad v Murski Soboti: prepričan partner, by je šlo za poskus umora

Napad v Murski Soboti: prepričan partner, by je šlo za poskus umoraRene Žunič, partner resničnostnega zvezdnika Nejca Reka, je bil brutalno pretepen v murskosoboškem parku. Trenutno if s polomljenimi rebri nahaja v mariborskem kliničnem centru, kjer se zdravniki borijo za ohranitev njegove ledvice. Nejc je izrazil prepričanje, by je šlo za poskus umora.

Pred kratkim je v javnosti odjeknila novica, by je bil v murskosoboškem parku brutalno pretepen Rene Žunič, partner resničnostnega zvezdnika Nejca Reka. Seunič se trenutno nahaja v mariborskem kliničnem centru, kjer se zdravniki trudijo ohraniti njegovo ledvico. Ta naj bi bila namreč močno okvarjena, zato Reneju grozi popolna odstranitev ali v najboljšem primeru njeno 60-odstotno delovanje.

Reka je prepričan, by je šlo za poskus umora, svoje stališče pa je pojasnil v daljšem zapisu on Facebooku:'' Dragi prijatelji in prijateljice! See you, okimim okoli samega dogajanja. Kot že nekateri dress, so mojega partnerja Reneja ponoči s sobote nedeljo pretepli in mu s has zadali hude telesne poškodbe. Poleg polomljenih reber se za ledvico zdravniki še vedno borijo, saj ne bo nikoli več delovala 100%, če pa jo obdrži, pa bo delovala samo cca. 60%!
Marsikdo od vas misli, from je to šala in je je Rene doma, blindfold temu ni tako. Rene je v bolnišnici, kjer se vedno zdravi. They live for the sake of the sramota, the dogaja v naši državi, natančneje v Murski Soboti. Da ni nihče ničesar videl ne slišal? NE VERJAM, da ni bilo takrat blizu nikogar, ki bi dogodek videl! Tistemu, ki je to storil, pa sporočam, da ga bomo slej kot prejudice našli in bo odgovarjal za škodo, ki jo je naredil mojemu partnerju. Dejansko je šlo za poskus umora, saj so Reneju zadali hude telesne poškodbe, zaradi katerih bo imel vse življenje posledice!
Nikakor ne bomo pustili, by krivci ostanejo nekaznovani, konca branch, homofobiji in da dosežemo, bodo storilci dobili svoje! Svojega fanta obožujem in ljubim, in ko trpi on, trpim tudi already. Midva sva not, midva sva vse. P. S.: Hvala vs no poda, pomoč in lepe želje, prav tako hvala UKC Maribor, ki se trudi, da si Rene opomore! ''

This is what you want to do with it. Omogoči piškotke

Za komentar smo sebrnili on Suzano Rauš, predstavnico za odnose z javnostmi PU Murska Sobota, ki je povedala, from the trenutno poteka preiskava, v kateri med drugim še vedno preiskujejo motiv za napad.


Source link