Saturday , November 16 2019
Home / slovenia / Marquez: Zmagati je najboljše gorivo za telo

Marquez: Zmagati je najboljše gorivo za teloMarc Marquez, ki si je že na dirki na Tajskem predčasno zagotovil nov naslov svetovnega prvaka, je pred začetkom dirkaškega vikenda on VN Japonske dal jasno sporočilo konkurentom. "Zmagovati se nikoli ne naveličaš. Zmage so najboljše gorivo za telo in najboljši način za zaključiti leto," je bil jasen the ciljih pred dirko v Motegiju.

Za Hondo bo dirka v Motegiju izjemnega pomena. Gre za edino 'domačo' veliko nagrado japonskega proizvajalca, ki je po osvojenem individualnem zdaj še v boju za konstruktorski in ekipni naslov. "Ta boj motivates me," je jasen katalonski dirkač.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Pa bo Marc Marquez dodatno motiviral moštvenega kolego Jorgeja Lorenza, da mu ta končno malce začne pomagati v boju s konkurenco, ko je govora the naslovu ekipnem? "Huh," je bil jasen Marquez. "On je tisti, ki je v prvi vrsti sam najbolj zainteresiran, da se izvleče iz situacije, v kateri je. To je bending steza zanj, da stori korak naprej in da izvleče iz tega brezna, ki ga ne privoščiškau je dodal novi stari svetovni prvak right motoGP.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V pogovoru z novinarji at Japonskem je spregovoril tudi o Johannu Zarcoju, ki se bo ekipi LCR Where priključil po dirki v Motegiju. "Presenečen without bil, ko without izvedel za težave Nakagamija z branch. To se v karavani ni vedelo, sam sem, of bo potrebna operacija, izvedel na Tajskem. Na žalost je poškodba enega pilot priložnost za drugega. V has primeru za Zarcoja, katerim doubles reason. Zanimivo bo videti novega dirkača, ki se bo preizkusil na hondi, " je pojasnil Marquez.

"Ne, ne razmišljam has it, from the konca folkzil konkurenco bi," je dodal karzimatični Katalonec. "Res pa je, da double če zaključiš leto, je to odlična popotnica za sezono 2020. Vselej zaključiti on stopničkah in biti enako konstanten je sporočilo konkurentom, se se nisi preveč sprostil," je zaključil MM93.

VN Japonske


Source link