Saturday , February 22 2020
Home / slovenia / From je lokacija turistične kmetije zanimiva za like, so jih naučili prav oni #video

From je lokacija turistične kmetije zanimiva za like, so jih naučili prav oni #videoIn kmetiji, ki je ekološka, ​​imajo nekaj cikastega goveda in tri konje. Živino imajo za lastne potrebe – za meso ter zato, da so travniki in pašniki očiščeni.

Kmetija je velika 16 hektarjev, od tega je deset hektarjev gozdnatih površin. "Na vrhu hriba imamo in res dobri lokaciji gorco (zidanico, op. P.) In so far as prečudovit mir. Nekoč želimo tudi to urediti in nameniti za turizem, ker ima veliko dodano vrednost," razlaga Franc.
Kmetija VelesNoviceKmetija Veles je polna preprostih rešitev, okolja prijaznih #video #foto

Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač
Kmetija Anton Kukenberger siren senene mleko "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/51/11/e98aae2fbbf5a70357fa-kmetija-anton-kukenberger-sirarna -seneno-mleko.jpegNoviceNekdaj mladi prevzemnik kmetije, danes inovativni kmet z uspešno sirarno #video
komentarji:

7thdelitve:
52"Odločila sva se, from the kmetijo usmerila le v turizem, saj ni bila rentabilna"

Nad vrati vhoda v kuhinjo so štiri fotografije. Od njih je le ena ninejša, in njej sta Franc in Mojca in svoj poročni dan, in drugih pa so njegovi starši, dedek in babica ter pradedek s prababico, ki sta prva priselila in kmetijo. Franc pravi, da mu je bilo ob rojstvu, ko je na svet prijokal kot četrti in zadnji otrok, v zibko položeno, from bo ostal in kmetiji. Ko je spoznal Mojco in sta začela razmišljati or skupnem življenju, sta si rekla, zakaj pa ne.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač
Kmetija Pogelšek "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/a6/ea/9f07a722d3a9c949e11a-kmetija-pogelsek.jpegNoviceIn obmejni kmetiji imajo jahači najlepši razgled in morje #video
komentarji:

2delitve:
7th"Turizem je pri nas sicer že dolgo, začeli smo pred letom 1980, vmes nekaj časa skoraj ni bilo več ničesar. To so imeli moji starši, jaz pa without imel bare oziroma kavarne naokrog. V nekem trenutku jih je bilo celo pet. Ko sva z ženo prevzela kmetijo, sva razmišljala, kaj sploh narediti z njo Vsi objekti so bili grozni, skoraj za podreti, ni bilo asphalt, ničesar Najprej smo naredili hlev s phased, pa objekt, ki jeuju peč na biomaso, čistilno napravo, uredili smo okolico, nazadnje pa je prišla na vrsto fasada, ki jo delamo počasi in še ni čisto gotova Najprej smo popravili kulinariko, žena je začela kuhatš tudi hrana folds, "razlaga, kako so kmetijo počasi, vztrajno spravili v današnje stanje. Za so potrebovali vsaj deset let.

Za zaključene družbe imajo na voljo prostor, ki sprejme okoli 60 ljudi, ob njem je kuhinja, v kateri Mojca pripravlja domačo hrano. Večinoma so pri njih rojstni dnevi, obletnice, poroke, zlate poroke, obhajila, krsti in druga praznovanja.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač
Kmetija majerič Branko Ptuj Ptujski lük čebula ohranitveno kmetijstvo "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/68/5f/84eeed50d2b9cdd5256a-kmetija-majeric- branko-ptuj-ptujski-luk-cebula-ohranitveno-kmetijstvo.jpegNovicePtujska kmetija odkrila revolucionni način ohranitvenega kmetijstva #video
komentarji:

18delitve:
157Video: "Začeli smo z izletniškim turizmom"

"In kmetiji je bilo treba vedno trdo delati, pa nikoli nismo imeli nič od tega"

"Živina je bila, ni bilo nekih pridelkov, kmetija ni bila rentabilna. To me je vedno malo bolelo. Še iz svojega otroštva spominjam da je bilo treba in kmetiji vedno trdo delati, pa nikoli nismo nič imeli od tega, nikoli denarja, ko bi ga potrebovali Bite tudi zato kmetije nikoli nisem začutil v nekem pravem pomenu Turizem je že bil, imeli smo malo trgovinico in zet sva se odločila, from kmetijo usmeriva v turizmo double izboljšali kulinariko – ponujamo le nekaj jedi, so tiste pristne in skrbno pripravljene, "pove Franc. Ponujajo klasične plošče, to ponudbo dopolnjujejo s polnjenimi rebri s kruhovim ali ajdovim nadevom, sezonskimi juhami in domačimi skutnimi štruklji.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač
Turistična in eko kmetija Pri Baronu "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/c1/a4/f9970c0c7685ba0401c2-turisticna-in-eko-kmetija -pri-baronu.jpegNoviceKmetija at Pohorju, ki uspešno združuje kulinariko in izobraževanja #video
komentarji:

4delitve:
34Iz propadajočega objekta naredili lični sobi

Objekt, so imeli v spodnjem delu nekoč prašiče, so popolnoma prenovili na nad njim ustvarili dva v od od apartmaja. "Objekt je bil grozen, razmišljali smo, da lahko, èe se že ukvarjamo s turizmom, prostor, ki je na voljo, izkoristimo še za nastanitev. Z odločitvijo smo kar zadovoljni," pravi Franc Žurej.

Sobi sta opremljeni identično in zrcalno druga at drugo. Poimenovani sta po hčerkah Hani in Zoji. Booking jim od namestitve vzame 15 odstotkov. "To je kar veliko, če sobo oddajaš za 50 evrov, kakršna je trenutno cena. Če odšteješ še DDV, no ostane veliko. Je pa res, da brez Bbookinga bite ne bi bilo toliko povpraševanja," razmišlja Franc.
Zeliščarska kmetija Gorska roža "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/52/f5/90900f381ef6ee7475af-zeliscarska-kmetija-gorska-roza.jpegNoviceZeliščna kmetija: Najin dobiček je dobra hrana #video

Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač
Kmetija Ježek "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/d3/f7/86cd2dd47f43bba780df-kmetija-jezek.jpegNoviceKmetija sredi naselja uspešna prav zaradi občutka domačnosti #video
komentarji:

3delitve:
31Tuji likes jih opominjajo na to, kako dragocena je njihova lokacija

"Najprej smo uredili le oo sobo. Objekt smo prenovili, v obeh sobah položili pod, nato pa projekt ustavili za nekaj časa. Ni bilo več denarja in neke prave energije, ker nismo vedeli, ali bo to za likes zanimo ali nemo. if you see sprasevali, kdo bi sploh hotel priti v Javorje. Ko si nekje doma, ne znaš toliko ceniti vsega, kar imaš na voljo, "pravi Franc. Drugo sobo only dokončali let spomladi in zdaj double magnet zasedenost, pove Franc.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač

So imeli julija lani iz Nemčije za deset dni napovedane poznane like, just jim dejali, naj under rezervirajo. Obljubili so jim, by jo bodo of njihovega prihoda dokončali, in so jo res. S prvim avgustom so nato sobo objavili tudi na strani Booking.com in vsak dan so prihajale rezervacije da so imeli na koncu v has mesecu zasedenih okoli 23 dni.

"Predicting so much tranzitni likes, ki potujejo in prespijo en dan. Like sicer prihajajo od vsepovsod. Skupni imenovalec vseh je, so izredno navdušeni nad nazelenjem, našimi hribčki in vsem, kar ponujamo."

Še posebej se spominja izkušnje francoskih gostov iz Pariza. "Sedela sta pod kozolcem in navdušena opazovala okolico. Gospa je rekla, da je to nekaj za njih, saj so ves čas v hrupu, avtomobili trobijo ves čas takšnega si sploh ne moreš zamisliti," pove Franc ter zeleno okolico in vse, kar imajo okoli svoje hiše, postcard veliko bolj pozoren, odkar imajo doma like.
Ekološka kmetija Burgar Darko "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/ef/39/0c7de29f82f58ff93cc0-ekoloska-kmetija-burgar-darko.jpegNoviceEn 20 letih obrtništva danes z največjim veseljem kmetuje #video
komentarji:

5thdelitve:
32Video: "Ko nekje živiš, ne znaš ceniti okolja"
Kmetija Snopičar, Češnjice. "Class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/d7/08/97c5b6d0fd7618355bc2-kmetija-snopicar-cesnjice.jpegNoviceIn kmetiji v Češnjici se najbolj sveže pridelke kupuje pozno zvečer #video
komentarji:

6thdelitve:
72


Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač

Priority so zaključene družbe, the nekoč bi radi imeli le namestitve

"Turizem gledamo skozi posel. Še vedno so nam priority zaključene družbe in nastanitve, ki smo jih začeli ponujati zdaj, dolgoročno pa čedalje bolj razmišljamo the nastanitva. ki bi ga radi imeli pod apartmaji, je spet zelo velik vložek Tudi objekt, v katerem je spodaj hlev, želimo v celoti predelati za turizem To je samo nekaj od idej najprej bi radi uredili svojo gorco, ker je lokacija res. Za domače je v redu, za turizem pa bi morali vanjo vložiti kar nekaj denarja, "the ciljih razmišlja Franc.

Imajo tudi okoli 1,500 trt in pridelujejo lastno beautiful vino. "Za posel je to nekoliko premalo, za hobi pa veliko preveč," velikost vinograda komentira Franc.
Matic Vizjak "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/79/11/bdf8a1a09d6e1dce393a-matic-vizjak.jpegTrendiInnovative kmet: Čilije uživam pri vsakem obroku in nisem zbolel že 25 let #intervju
komentarji:

30"Ko no bil star 20 let without self izposodil denar in najel lokal"

"If smo ustvarili iz nič. Star without bil dvajset let, ko without v najem vzel prvi lokal – denar za to without itself v celoti izposodil. Vložil without ga v lokal in ravno double začel, ko me je po dveh letih najemodajalec vrgel ven, saj je hotel višjo najemnino, jaz pa je nisem hotel dati A v teh dveh letih without self nabral kar nekaj izkušenj, postcard without tudi kreditno sposoben, kar prejud nisem bil, imel without all tudi nekaj svojega invent in lahko začel drugje Potje. , mlad in zagret, kar nekako rasel, najel več lokalov in povsod mi je kar double šlo. Ni pa bilo tu kakšne bogatije, bolj je šlo za prestavljanje denarja z ene lokacije na drugo. Tudi vrhunske lokacije ne dobiš raz tako , kako je začel v gostinstvu.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač

You have to do so for a long time in the postopoma obnavljati. "Nato si že dovolj star, da začneš preračunavati, kje ti gre in kje se ne izide, zato smo kakšnega od lokalov dali stran. Tudi različne zgodbe so bile, ko nam nam je primer zaradi novega nadvoza in cesteel, ki je bila drugje, v enemy od njih močno zmanjšal obisk ali pa ko si je hčerka najemodajalca zaželela res lepo kavarno, ki smo jo imeli v Šentjurju, in jo je lastnik, kar je popolnoma logično in pošteno, dal njej ni ni se le Nama je ustrezalo, from sva oddala tudi to zadnjo lokacijo, ker sva se kar nekoliko nasitila tega, "razloži Franc in doda, da v vžžljenju tako, kar potrebuješ, pride ob pravem času.

Video: "V času podjetništva smo se naučili bolj profesionalnega her z enjoyed"

V vseh letih would like to see you Franc veliko naučil. Bite je v teh letih naredil dovolj napak, da se mu zdaj, ko se z dejavnostjo ukvarja le doš, na njih ni treba več učiti.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač
Kmetija Vodnjov "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/2c/37/d19a89727949c10e68fd-kmetija-vodnjov.jpegNoviceProdal hišo, pustil službo in z družino zaživel na odročni ekološki kmetiji #video
komentarji:

7thVideo: "Ko postrežeš likes it, mu moraš biti še naprej na razpolago"

In the posestvu so bile nekoč grajske ječe

Ko likes pozdravijo, jim povedo tudi nekaj the svoji zgodovini. Kmetija stoji at Ječovem, so je tudi njihovo hišno ime. Tik pod čedalje bolj priljubljenim Stolpom ljubezni je kamnolom, nedaleč stran so razvaline gradu Žusem. "Grad je bil včasih zelo bogat, imel je tri pristave ena od njih je bilo Ječovo, torej naša kmetija. You are bile včasih ječe in all tudi ime. You are bili mlin, kovačija, golobi pismonoše, lovski psi, konjušnice polja za potrebe gradu, "pripoveduje Franc in pove, da je v knjigi z legendami o žusemskem gradu opisano marsikaj zanimivega, večkrat pa je Ječovo omenjeno tudi v drugih zgodovinskih zapisih. In poljih njihove kmetije naj bi zrasel celo prvi krompir na širšem Štajerskem, bite celo Slovenskem.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač

Franc iz rokava stresa resnične zgodbe in anekdote iz starih časov, povezanih z njihovo kmetijo. Marsikaj zna povedati tudi o okolici, z Mojco pa vse z veseljem razložita tudi svojim gostom, ki to znajo ceniti. So much for you. "Tudi v has been doing so klasične gostinske ponudbe, bolj je v ospredju turizem," pove Franc.

Pokažam nam all prostor, izklesan iz skal pod hribom, ki je tik ob hiši. V has prostoru naj bi bile grajske ječe. See ya nekje tudi železni klini. Franc sicer ne ve, there only bile v has prostoru res kdaj ječe, prostor je videti prav tako, kakor of bi bile res. Everything from the namer was urediti za turizem.
Turistična kmetija Štok Marezige "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/08/d5/cf6469cd5077ae728091-turisticna-kmetija-stok-marezige.jpegNoviceKmetija z razgledom on morje in sladoledom iz refoška #video
komentarji:

6th


Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač

"Moja stara mama nam je večkrat povedala zgodbo, ki se mi zdi še danes zelo zanimiva. You včasih ni bilo kleti, čez vhod so bile prislonjene deske, čeznje pa je bil nasut sneg. Videti je bilo kot običajno pob. so v času vojne prišli Nemci, s seboj so imeli zemljevid, na katerem je bil vrisan ta prostor Mama jim je povedala, from ni zadaj nič, ima tam oznnico, oni pa so z nogo brcnili, je sneg padel dol, razbili deske, prestrelili ključavnico in pogledali, kaj ima v prostoru na zemljevidu je bila torej vrisana ta luknja, čeprav je danes ni na nobenem zemljevidu več, "razloži Franc.
Turistična ekološka kmetija Čemas Vinica Zilje Beautiful Krajina Kolpa "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/5c/94/f96afd354c7e79cdd6e9-turisticna-ekoloska- kmetija-cemas-vinica-zilje-bela-krajina-kolpa.jpegNoviceKmetija ob Kolpi stavi on the domačnost in belokranjske kulinarične dubbing #video
komentarji:

1Svoje likes kdaj pa kdaj zapeljejo s kočijo, tudi otroke radi posadijo na konje

Konje imajo zaradi velike ljubezni of the njih in za hobi. Ker imajo tudi kočijo, svoje like kdaj presenetijo in jih popeljejo naokoli. Nazadnje je gost France popeljal s svojim električnim avtomobilom, on pa njega s kočijo. Na koncu sta bila navdušena oba. Tudi otrokom radi polepšajo dan s has, da jih posadijo na konja. "Tudi starejša hčerka je nad konji zeal navdušena in veliko jezdi," pove Franc. Hana in Zoja sta sicer stari 14 in pet let.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač

"Od krav imamo cikasto govedo, in sicer iz preprostega razloga, ker na to ne gledamo skozi posel in smo želeli imeti slovensko avtohtono pasmo. Tako konji kot krave so vse leto na paši, sami gredo lahko pod streho se se raz double na pašnikih so skupaj in tudi pod streho se brez težav umaknejo skupaj, "pove Franc.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač
Kmetija GreGurMan Cimerman "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/36/08/890ce5e2079654acb6b3-kmetija-gregurman-cimerman.jpegNoviceKmetija, ki se je olju in moki odločila še za lastno pivo
komentarji:

2Stroške elektrike si bodo znižali s solarnimi paneli in sončno elektrarno

Polovica strehe hleva, ki ni vidna z glavne basket, je popolnoma prekrita s solarnimi paneli. 46-kilovatno sončno elektrarno so postavili leta 2012, elektriko oddajajo v omrežje. Ta, večji del je torej namenjen prodaji, prav v has času so panele namestili tudi na streho stanovanjske hiše, od koder bo elektrika namenjena le lastni uporabi.

"Del, ki je na stanovanjski hiši, še ni priklopljen, bo v nekaj dneh. Prej smo za elektriko plačevali več kot 200 evrov, zdaj pa bo ta strošek okoli 20 evrov, kolikor pride prispevek. Namestiti je treba pribl , nato pa se enkrat letno her work. če je pridelaš več, kot je porabiš, je zastonj, če je porabiš več, pa doplačaš razliko, "razloži Franc in doda, da jj se se investigicija povrnila v približno sedmih letih.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač
Kmetija Potokar Matej Potokar "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/08/79/f9357f032102aa63468b-kmetija-potokar-matej-potokar.jpegNoviceKmetija, ki ze desetletje prav vsako jutro polni mlekomate #video
komentarji:

2Njihovo parkirišče je izhodiščna točka za priljubljeno pohodniško točko

Njihova kmetija je izhodiščna točka za približno dve uri dolgo pohodniško pot of the Stolpa ljubezni. V zadnjem času postaja ta pot vse bolj priljubljena, zato je parkirišče ob njihovem poslopju pogosto zeal polno, čeprav pri njih ni nobenega likes it.

"Dovolimo parkiranje pri nas, če imamo napovedano kakšno večjo skupino, pa parkirišče zapremo. Zaradi tega nimamo posebnih težav, if nam pa ne zdi lepo, če pohodniki odpirajo vrata in kukajo v naše prosti , ali na našem parkirišču otresajo blato s čevljev, čeprav je locks le korak stran. Nekdo lives to pomesti in pospraviti za njimi, saj tu parkirajo tudi naši likes, "razloži Franc.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač
Izletniška kmetija Klemenšek Logarska dolina "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/8c/78/b9093cecaff473573447-izletniska-kmetija-klemensek-logarska- dolina.jpegNoviceEna od najbolj fotografiranih kmetij brez turizma ne bi mogla preživeti #video
komentarji:

4Kmetijo in Pol Deli Glavna Basket

Čez njihovo kmetijo gre glavna basket. Nekateri upočasnijo, vsi pa ne, nekateri celo še pospešijo, ko vidijo ljudi. Po cesti se from kamnoloma babble tudi težki tovornjaki. Sami is the only one who prefers to be in the označili and the znaki, by the prefect of Bolj varen, only by the avtomobili and the people of the psa, all on the other side of Bolj Paziti. Only in the basket naučili živeti in jih pri dejavnosti ne ovira, bi si pa nekoč želeli, from bi jo speljali nižje in ne bi več razpolavljala kmetije. Tudi del čez basket, kjer so zdaj hlevi in ​​je bila včasih kašča, želijo preurediti za turizem. Pri njih lahko parkirajo tudi avtodomi, razmišljajo, from the bi naredili manjši kamp.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač
Družinska kmetija Sedmak pastirski psi tornjaki pes Pivka "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/a2/bd/7c6f4ca88e774c0ca255-druzinska-kmetija-sedmak -pastirski-psi-tornjaki-pes-pivka.jpegNoviceDružinska kmetija, ki že od nekdaj živi med medvedi in volkovi #video
komentarji:

10Nikoli Niso Sami

So, from your ukvarjaš turizmom, zahteva tudi svoj davek. Februarja bodo minila tri leta, odkar so zaprli zadnjo lokacijo. Herself and she tames, kjer pa nikoli niso sami. Če nimajo zaključenih družb in gostov, only you pohodniki, ki redno obiskujejo prejudice omenjeno izletniško točko. Tudi Mojca je potrebovala kar precej časa, da se je na na navadila. Pravi celo, da verjetno nikoli ne bo. To rešujejo tako, da si vzamejo tudi čas zase in da odidejo na izlet, ko lahko.

"Tudi ko pride dopust, ne sprejemamo kompromisov. Za tistih 14 dni gremo. Tudi če bi takrat kdo poklical za družbo stotih ljudi, in the prepositions ni. Tudi med tednom smo veliko skupaj, the lady nismo skoraj nik".

Video: "Pri delu z enjoyed ne smeš biti zaigran"
Izletniška kmetija Pr 'Lavrič Vače Geoss "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/4c/65/422877f11f4281445120-izletniska-kmetija-pr- lavric-vace-geoss.jpegNoviceStregla tudi Clintonu in Putinu, the domačnosti in kmetiji ne zamenja nikdar #video
"If you see pomenu sam svoj šef"

"V življenju so vedno obdobja, ki so ti všeč, the new ko pride, if ne bi vrnil. Ko smo imeli gostilne, smo si očitno to želeli in nam bilo to všeč, zato se ne bi vrnili Zdaj nimamo zaposlenih, smo še bolj sami svoji šefi, smo tame in nimamo najemnine, delamo ob koncih tedna, smo pa zato med tednom več prosti Prej smo delali vsak dan tudna Velikokrat mi je telephon zvonil ob dveh ponoči, ker je imel likes težavo, za katero se mu je zdelo, da jo lahko reši le z menoj Velikokrat without zvečer ob enajstih legel v born takoj born že vstati, if we used to in odpeljati, ker je bila kakšna težava in je natakarica ni mogla rešiti sama, "pove Franc.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač

Video: "Zdaj več časa preživimo skupaj kot družina"

Danes k njim v zaključenih družbah prihaja veliko gostov, ki so bili prejud redni likes v njihovi kavarni ali drugod. Veseli ju, da čedalje večkrat za praznovanje pri njih odločajo tudi sosedje iz neposredne bližine. Zeal rada vidita, da so pri njih najrazličnejši dogodki, v zadnjem času jih razveseljujejo tudi likes, saj k njim vsak pride svojo zgodbo. Rada se pogovarjata z njimi in na način so se začela sklepati tudi prijateljstva. Upata, from the shit lahko uresničila še katerega od svojih načrtov in še katero od svojih idej, saj sta prepričana, da imma njuna kmetija še velik potential. Ne nazadnje ju na to opominjajo tudi njuni likes.
Kmetija Žurej


Photo: Ana Kovač
Strletova kmetija "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/d5/fa/f4ea79353c75ec170840-strletova-kmetija.jpegNoviceKmetija z obrobja Ljubljane on the kateri lahko pojeste tudi Gospodarja Marka #video
komentarji:

2Oglejte si vse utrinke s kmetije Žurej1/64

S turistično kmetijo Žurej nadaljujemo nedeljsko rubriko, v kateri bomo prav vsak teden predstavili slovenske kmete; njihove kmetije, način življenja in trud, ki ga vlagajo v svoje delo.

Prepričani smo, da tudi vi poznate pozitivno zgodbo katere od čudovitih slovenskih kmetij, zato vas vabimo, da nam pošljete predloge za kmetijo, za katero menite, bi bi ji morali nameniti več pozornosti. Če poznate koga, ki bil bil vesel našega obiska, ali če imate sami kmetijo, vas vabimo, da nam svoje predloge pošljete na e-naslov metka.prezelj@tsmedia.si, v zadevo sporočila pa zapišite Kmetija. Hvala, ker in the spremljate.


Source link