Luč sveta je ugledal težko pričakovani dokumentarec Princess Diana's wicked stepmother oziroma v prevodu Zlobna mačeha princese Diane.

The prepiru med princess Diano in njeno mamo je pripovedoval Dianin nekdanji butler Paul Burrell; v dokumentarcu je sicer spregovoril predict the princesinem razmerju z mačeho, grofico Raine spencer, sell je gledalce presenetilo in šokiralo tudi razmerje med princess in njeno mamo Frances Shand Kydd. Dokumentarec namreč vključuje intervjuje z Dianinimi tesnimi prijatelji in ostalim njenim osebjem.

diana dodi

Profimedia

Diana in Dodi sta umrla v prometni nesreči.

Enainšestdesetletni Burrell je najprej delal za kraljico Elizabet II., potem pa je leta 1987 postcard Dianin butler have v tej vlogi ostal vse from njene smrti. Burrell je dejal, from ne bo nikoli pozabil Dianinega zadnjega pogovora z mamo: »Bil without ravno v svoji majhni shrambi pod glavnim stopniščem Kensingtonske palače in zaslišal without ihtenje iz Dianine rises.« Nato ga je Diana poklicala v sobo, hitro je stekel po stopnicah navzgor have jo našel v climbed na tleh, k ušesu pa si je pritiskala telefon. »Pomignila mi je, naj pridem bližje, tako da without lahko slišal, kaj je govorila njena mama, in dejala mi je, naj poslušam,« je pripovedoval Paul. »Gospa Shand Kydd je tisti večer že nekaj spila,« je pojasnil, preden je začel razlagati, zakaj je Frances svojo hčer ozmerjala z vlačugo. »Dejala je, from je 'vzgojila vlačugo, ki se vlači po mestu z muslimanom'. Diana je ihtela in mamo rotila naj ji ne govori takšnih besed. Seveda je bila tako pijana, by je besede kar naprej ponavljala, Diana pa je nato rekla, by bo odložila phon in nikoli več govorila z njo, in točno to je naredila. Res ni nikoli več govorila svojo mamo, « je dešal Burrell in tako razkril, if you have razmerje mame in hčere končalo.

butler

Profimedia

Dianin Nekdanji Butler Paul Burrell