Thursday , November 14 2019
Home / serbia / Volkswagen želi da se Škoda posveti jeftinijim automobilima, the evo šta njen šef kaže na sve to

Volkswagen želi da se Škoda posveti jeftinijim automobilima, the evo šta njen šef kaže na sve toŠef Škode, Bernhart Maer donekle je umirio tvrdnje šefova Volkswagena da će češki proizvođač automobila u bliskoj budućnosti okrenuti isključivo budžetnim vozilima.

Šefovi Volkswagena žele da se Škoda više okrene jeftinijim modelima kako bi se napravila veća diferencijacija između njegovih brendova.

– Škoda ima jasnu sliku sebe kao brenda, možda jednu od najčistijih na tržištu. On the other hand, you are new, you are a prosthetist, and you are a self-propelled car. Uvek pozicioniramo naša kola na samom kraju relevantnih segmenata pa tako možete da kažete da dobijate auto A klase sa pristupom A plus automobila. Sve to nam je pomoglo da nađemo mušterije, Egg je paket koji mnogi cene, i je je put kojim ćemo nastaviti, izjavio je.

Skoda superb

Photo: Promo

Međutim, Maer nije isključio mogućnost razvijanja jeftinih models, there samo ako kompanija uspe da pronađe veće proizvodne kapacitete jer Škoda trneutno ne može da izađe u susret potražnji za njenim voil pose, model.

– Trenutno je potražnja za našim vocilima veća od naših proizvodnih kapaciteta. Trenutno gledamo kako of proširimo proizvodne kapacitete, there neomo puno prostora za unapređenja u našim fabrikama u ovom trenutku. Zato nam je potreban novi kapacitet kako bismo proširili proizvodnju. The kada to uspemo, wave čemo rado posvetiti jeftinijim vozilima, dodao je.

(Telegraf.rs)


Source link