Friday , November 22 2019
Home / serbia / Nvidia je otvorila gaming studio za remasterovanje klasičnih igara sa Ray Tracing efektima

Nvidia je otvorila gaming studio za remasterovanje klasičnih igara sa Ray Tracing efektimaQuake 2 Izgleda RTX neće biti jedini remasterovani naslov kome je Nvidia „podarila“ Ray Tracing efekte u realnom vremenu. Ova kompanija je, po svemu sudeći, otvorila studio koji će specijalizovati in dodavanje Ray Tracing efekata i nekim drugim klasičnim PC igram.

To be moze zaključiti iz oglasa za position, u kome se između ostalog kaže: „Mi želimo da odaberemo neke od najboljih naslova iz proteklih decenija i damo im umetničku viziju i istovremeno sačuvamo gameplay koji Nvidia Lightspeed Studio tim je spreman za taj izazov, počeće sa naslovima koje znate i volite… “

Ovaj oglas je objavljen pre tri nedelje, što znači nakon objavljivanja Quake 2 RTX naslova. Pretpostavlja se da sledeći naslovi koji će dobiti Ray Tracing efekte biti Unreal i Doom 3. Unreal je jedna od prvih igara koja je probila granice vizuelnog identifier među FPS igram, dok je Doom 3 igra koja je koristila tadašnju vrhunsku tehnologiju i verjemo da će obe izgledati fantastično Tracing a ray.

Ipak, egg su samo nagađanja. In the post detail the kojim igrama u ovom studiju razmišljaju, to swim with the Nvidia uskoro objaviti više details the planovima za remasterovanje igara.

Izvor: Dark Side of Gaming


Source link