Thursday , November 21 2019
Home / serbia / Novi Need for Speed: Heat samo što nije! Pogledajte kako će izgledati!

Novi Need for Speed: Heat samo što nije! Pogledajte kako će izgledati!Need for Speed: Heat dobio je finalni video u čast izlaska igre.

Need for speed serijal se vraća pred fanove trkačina, i to za manje od 10 dana, zbog je pred nama trejler u čast izlaska igre Need For Speed: Heat.

Electronic Arts je stavio akcenat na mogućnost prilagođavanja svega i svačega u igri, tako što je veliki broj fanova, oko 100,000 njih, dobio sopstvenu verziju trejlera sa vozilima, koja su oni uredili putem NFS Heat aplikacije.

U videu još možemo da vidimo brz prikaz uličnih trka sa zanimljivim obrtom, pošto će kroz njih igrači sakupljati reputaciju u gradu.

Need For Speed: Heat igrače vodi u fiktivni Majami prelepih neonskih boja, što dupasti mnogim igračima, kaže Play! Zine, nadamo is given to me by gejmplej i sve ostalo u igri (kontrole, mehanika…) biti na jednako visokom nivou.

Novi Need for Speed: Heat izlazi 8. novembre za PC, PS4 and Xbox One, the pretplatnicima on Origin Access platformi će postati dostupan već od 5. novembre.

Kako are going to be čini ovaj finalni NFS: HEAT video?


Source link