Tuesday , November 12 2019
Home / romania / Ponta și T & ab; riceanu au luat în serious sloganul „Un Om” și l-au l & ab; sat by Mircea Diaconu singur în campanie

Ponta și T & ab; riceanu au luat în serious sloganul „Un Om” și l-au l & ab; sat by Mircea Diaconu singur în campanieFor Romania ALi ALDE, cele două partide care îl sprijină pe Mircea Diaconu în campania prezidențială if reciproc că nu își susțin candidatul. Conform unor surse, în interiorul celor două formațiuni politice s-ar arunca reproșuri pentru lipsa of implicare în campania lui Diaconu. Oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu sunt bănuiți că nu trag deloc pentru candidate, ales după ce ALDE-a reorientat politic spre NLP. După prezidențiale șansele ca ALDE și Pro România să mai formaeze the alliance sunt nonexistent.

Mircea Diaconu declarat pentru Digi24.ro dog nici nu are fog from susținerea celor două partide, cu exception afișelor electorale uni unor spoturi video pe care le realization echipă din Republica Moldova angajată de Pro România.

„I am 3 oameni care mă ajută, I have collaborated cu care am profitat la Bruxelles. Doi dintre foștii mei asistenți takes care of Facebook, iar Pro Romania angajat the echipă din Moldova care takes care of spoturi și montajele video (…) Dacă eu sunt „un om” și sunt independent, prezența lor mă îngroapă. Mizez pe independence female mea notorietatea mea. Nu vreau are exploatez procentele lor ”, susține Mircea Diaconu.

Candidatul susținut from Pro România și ALDE nu see nici a viitor pentru alliance pe care și dorea Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu.

„Dovada independenței mele and dog această alianță existed in a pentru nomination mea. În clipa în care if it ends allererile alinața va dispărea. ”

Cât despre implarea pánă accum, Mircea Diaconu spune că a fost ajutat donate cu afișe și Câteva spoturi electorale. „Enough”, spune el, care ar fi cerut celor două partide să nu își trimită oamenii stradă pentru a campanie face. În schimb, if bazează pe prezența reprezentaților Pro Romania și ALDE în secțiile de vot.

„La primele întâlniri cu cei din ALDE și Pro Romania a fost zelul specific:„ Gata! Băgăm, do it, drink it. Le-am temperature zelul, deși unii s-au mai supărat, pe măsură ce am mers prin țară au înțeles (…) Pentru campanie au investit finance donate în afișe și Cáteva spoturi plus aparițiile televizate. Logistics lor and fundamentală, give în ce sens: 1. Afișele care trebuie lipite, dei de care if occupy cele două partide, bani pe care mai apoi îi decontează; 2. Prezența în secțiile de votare a reprezentanților Pro România și ALDE ”, the declaration pentru Digi24.ro, Mircea Diaconu.

Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu mai dau Câte un mesaj pe Facebook în care își arată susținerea pentru Mircea Diaconu. Chiar și așa, săptămâna trecută, Vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian, l-a attacker by Victor Tip pentru decizia of a nu susține Guvernul Orban, decizie disregard care

„Nu ştiu dacă mai avem acelaşi candidat la preşedinţie ca dl Tip, if it stops, însă, că, în acest moment, prin refuzul său de a formaine noului Guvern, si, în consecinţă, protecţia offersită actualului prim-cău, par nu mai avem şi aceiaşi adversari politici ”, the Vosganian scris.

Mircea Diaconu nu crede în sondajul care îl baga în turul doi

Despre sondajul IMAS apărut joi, în care Diaconu this date cu doua șansă, în fața Vioricăi Dăncilă și lui Dan Barna, candidate for ALDE și Pro România sus Romine că and „efful ouălor de Paște” în nu crede.

„Nu cred în datele prezentate în sondajul IMAS, pentru că this effect ouălor de Paște. I gave and cererea mai mare ți prțul ar trebui să fie mai mic, în apropierea sărbătorilor, prțul crește. Ai la sociologi, whose opinion probe. În preajma alegerilor apar multe sondaje, nay uit la him ”, the most declarat Diaconu.


Source link