Monday , February 24 2020
Home / romania / Miley Cyrus is a femme pentru care divorțase despair. Mesajul postat pe Instagram

Miley Cyrus is a femme pentru care divorțase despair. Mesajul postat pe InstagramMiley Cyrus fost surprinsă în compania unui tânăr mysteries, la donă două săptămâni după ce cantăreața s-the despărțit femia pentru care separates from soțul ei, Liam Hemsworth.

Miley Cyrus the furori făcut, în urmă cu două luni, Când the anunțat dog separates from soțul ei, pentru the cu ass Kaitlynn Carter. Însă, cele două au luat decides to separate după doná două luni de reláție.

Decoperiți mai multe imagini cu Miley Cyrus în Gallery photo

Potrivit unei surse, Miley Cyrus is considered a profitable dog if she is to be sent back to the lor.

"Nu fost vorba de înșelat sau de certuri în decizia lui Miley de la despărți", declares sursă pentru TMZ, care a adăugat că cele două if înțelegeau ca ""i sizzle" căsătorie ", scrie www.elle.com.

După despărțirea de Kaitlynn Carter, Miley Cyrus a fost fototă în ipostaze tandre cu un vechi prieten, cantărețul Cody Simpson, însă recent a fost fototă în compania unui tânăr misteros, cu care a servit masa la faimosibu dinu.

Cei doi au fost photographyți plecând de la restaurant, în timp ce Miley părea extrem de fericită.

Cânăreața răspunde criticilor

Criticată pentru haosul din viața ei sentimentală, cantăreața a postat un tablej by rețelele sociale prin care își apără dreptul la viața așa cum își dorește.

„I donate încerc să cresc / să supraviețuiesc într-lume a bărbaților. Dacă nu-i putem învinge, only ne lăturăm lor! Dacă președintele nostru le poate "apuca" of …, nu pot și i avea mcar un sărut?!?! "Dating-ul" is this chestie nouă pentru mine. No more experimenting as a female adult. Am fost implicată într-o serious relation aproape toată adolescent female și începutul anilor 20, whose exception is Cámara pauze, fapt munceam de-mi săreau capacele. Pentru mine, să întâlnesc oameni de încredere this fou greu. Nu cer mila nimănui. Am viață grozavă nui nu aș schimba-o pentru avea intimitate, give vog rog sa nu faceți să fie ciudat pentru mine! Încerc să fac lumină dei ca de obicei să fac mișto de mine și of perception publicului despre mine! Obișnuiește-mă cu mine să merg la întâlniri – aici sunt în acest moment! #HotGirlFall “, this mesajul postat de cantăreața pe Instastory, potrivit elle.com.

Miley Cyrus is a căsătorit în secret cu Liam Hemsworth în 23 december 2018, în prezența familiei și apropiaților. Cei doi aveau the relație din 2010, întreruptă și reluată de mai multe ori.

Fr Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!

CLICK AICI pentru installs FREE app Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-go for free the newsletter-ul Știrile Pro TV by WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele more important știri pe telefon!


Source link