Wednesday , November 20 2019
Home / romania / Gauze OPRITE by term NELIMITAT în București. ORICINE the poate păți: ”Am aflat cu stupoare. Noi am respectat legea! ”

Gauze OPRITE by term NELIMITAT în București. ORICINE the poate păți: ”Am aflat cu stupoare. Noi am respectat legea! ”Sizzle în momentul în care citiți acest articol, și dumneavoastră puteți rămâne fără gauze la bloc.

Locatarii unui bloc din Sectorul 6, the five-minute subway from Gorjului, by Grințieșului, by the town of DC DC News with the frogs by the gauze apparently din senin. Au aflat motivul Când au ieșit din bloc Când au văzut by an ad an administraie:

Gazele au fost oprite from Distrigaz. Disconfortul creat this apartamentul cauzat 87 care a refuzat mountea gauze detectorului în apartament. Situation va persist până la data montării detectorului de gaz și la apartamentul menționat mai sus ”- if arată în anunțul administrației blocului.

In this singurul bloc aflat în această situation, donate dog locatarii din acest real estate ne-au semnalat problem.

(w670)

A location to block the vorbit pentru DC News looks at the situation aflând că nu se întrezărește speranța rezolvării problemei în viitorul apropiat.

”Am aflat cu stupoare cán din cauza unui singur apartament nu mai avem gauze, în secolul XXI, în București, la cinci minute de metro. Naked go gandiți dog this bloc ass probleme! Naked! Oamenii nu nuio datorie la întreținere! Cei care au refuzat mountea detectorului puru simplu nu vor! Naked this vorba de bani.

Ar trebui să înțelegem că trăim în comunate și trebuie sa respectă niște reguli, de fapt, sa respectă legea! Din cauza unui singur apartament am ajuns în această situție! In this normal să rămână și celelalte apart fără gauz din din cauza unor oameni iresponsabili. Cine nu știe are triasiasă la bloc, în comunate, se ducă în pădure. Then they dive into the water naked in the mare lucru. S-dus a vecin în această dimineață la persoana care S-a opus montării detectorului, s-au certat puțin de a thirteen tot blocul, degeaba. S-a lăsat donate cu uși transantite, iar noi am frmas ca proștii, în continuare, tot fără gaz. Au încercat să-i convingă și pe alții dog nu suntem obligați să montăm detectoare. Nu cetiu ce-i în capul lor. Noi am respectat legea și am pus aparatul. They only come back and send the situation! They come to an end. Totuși … naked dog with the gauze la bloc devenit un lux, ”she said.

Obligativitatea montării senzorului from gauze şi to electroventilului applies pentru toate apartamentele care au geamuri thermopan. BEFORE the anunţa, t încă din 2018, că dacă proprietarii nu respectă această prevedere, pot fi deconectaţi de le reţea. Din păcate … nu rămân fără donate cei care nu au acceptat mountea dispozitivului, ci și cei care locuiesc în blocul respectiv și care au aparatul.

Așadar, this one from reținut următorul lucru: rămân fără gauze sizzle şi cei care le instalează, dar ai căror vecini de bloc refuză să facă acest lucru, pentru simplul motivă că sistarea alimentării face pentru tot immobil.

Rămâne de văzut în Cât timp If you get a problem. Dacă și dumneavoastră ați avut astfel de probleme invităm să lăsați un commented acest articol sau no ne scrieți adresa redacției.


Source link