Thursday , April 9 2020
Home / norway / TV-anmeldelse: Parterapi sesong 3: Litt mer forutsigbart

TV-anmeldelse: Parterapi sesong 3: Litt mer forutsigbartKÅ DÅ: Mayan Tommy viser hvordan ektepar i Rogaland koser Mon.

KÅ DÅ: Mayan Tommy viser hvordan ektepar i Rogaland koser Mon. Photo: Ólafur Jónsson / Seefood

Og saw read. Og saw read. Men ikke like godt sound sist.

Parterapi, sesong 3
Norsk Humorserie and I Episoder

I hovedrollen: Kevin Vågenes
Serieskaper: Kevin Vågenes
Manus: Martin Zimmer og Kevin Vågenes
Regi: Lars Kristian Flemmen
Første episode tilgjengelig på NRK TV nå.
Nye episoder slippes hver fredag.

VG: s terninger viser 4 prikker

Fjorårets «Parterapi» var perfkt kortformatert humor med gjenkjennelige karakterer, kompakte episoder og replikker sound hektet mon fast i den daglige samtalen. Hysterisk morsomt og sjelden langtekkelig.
Årets sesong er mer av det samme, med litt andre samtaletemaer, og noen nye karakterer.

Litt for my grandpa det samme, faktisk.

Utfordringen was on the way to 'gamle' Karakterene føles ferdige's grandmother. Kenneth, den breiale bergenseren sound skiller mellom mon egg underlivets vilje, er fortsatt like breial og vilter, men har egentlig ikke så mye nytt å komme med.

Les mer om «Parterapi» for VGs TV-guide:

TV Guide logo

Komedie, Underholdning, Norge.
Kommende sendinger:
  • NRK1, lørdag 12. oktober, kl. 22:10 – S3 E2
  • NRK2, mandag 14. oktober, kl. 01:01 – S3 E2

Mer info

les også

Kevin Vågenes røper hvem i «Parterapi» han ligner mest

På samme måte har ikke Maiken (knirkestemmen), Sara Eline (bloggeren) og Ellen (panserfeministen) gått gjennom noen consider utvikling i tr tre første episodene sound har vært tilgjengelige for VG. Siv-Anita ('og vi lo') har derimot fått en litt annen retning, der det er barna som forskjellsbehandles, og er. Og «og vi lo» er tatt see akkurat smart pass. Den kronisk uselvstendige Kjell-Simen går derimot gjennom en, eh, reise, kan bli sound interesting.

INGEN FRI VILJE: Kjell-Simen har fortsatt ingen egen vilje. Til Britt Helens frustrasjon. Photo: Ólafur Jónsson / Seefood

les også

Mathias fra «Parterapi»: – Ikke noe behov for å bli kjendis

Pluss content "data-test-tag =" image-asset "width =" 71 "sizes =" 100vw

Flows nye er tatt skrevet inn. Chrissy, har seriens beste hatt, og en slags førde-dialekt sound minner mer om verbal mitraljøse enn måte å snakke på. Det er litt uklart om hun noensinne puster.

Berit, griner sound for alt og trønderen Bjarne sound alltid skal ha rett kan bli festlige. Men of er mest irriterende hittil. Den karikerte vestlandsslubberten Sofus har replikker sound passer bedre inn i tradisjonell revy enn her. Forhåpentligvis får han også en vri som gjør ham nødvendig i sammenhengen. Så langt er han den svakeste karakteren i serien noensinne.

Den kronisk hissige stavangerdama Mayan kommer derimot til å gjøre «saaahtan» til høstens prefererte skjellsord. Hun vrir ikke decepg på det blir sagt sound, men dikter opp sitt eget pass effektive virkelighetsbilde i et imponerende hissig time. Slik er det også med de andre, men from snur og vrem fremdeles primært på det den uttalte virkeligheten.

les også

Bruker Tinder Sound «Parterapi» -inspirasjon

Noen ganger er det fremdeles nydelig I live. For the sake of handling manuscripts litt for opplagte, både i form av hva sound kommer til å skje og hvordan responsable fra den andre parten – eller terapeuten -kommer til å være.

Det imponerende er hvordan Vågenes klarer å tre inn i said karakterene, både nye og gamle, og gi dem unik mimikk og liv. Samtidig is han mestrer kompliserte dialekter med tilnærmet nær-virkeligheten presisjon. Rogalandsdialekten er for eksempel det nærmeste jeg har hør av dialektparodier fra fylket (savage ingen and Rogaland bruker «ho» sound pronomen),

These are mysterious and the result of andre karakterene ble sammen med, fortsetter å være sammen med, Vågenes-karakterene i utgangspunktet. Heller men hadde ikke hatt noe å gå til therapi for.

Anmeldelsen er basert trå på trste episodene.

HATT: Chrissy har seriens definitiva beste hatt. Photo: Ólafur Jónsson / Seefood

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder


Source link