Thursday , April 9 2020
Home / norway / Tuva Fellmann om forholdet – Slik takler hun gravidryktene

Tuva Fellmann om forholdet – Slik takler hun gravidrykteneI midten av juli i år kom den hyggelige nyheten om at P3-profilen Ronny Brede Aase (33) og kjæresten Tuva Fellman (32) hadde forlovet Mon. Det avslørte by begge på sine respectktive Instagram-kontoer, hvor det kom frem at Aase hadde gått ned på kne og fridd til sin kjæreste gjennom mange år. Frieriet fant sted mens paret var på ferie på Vestlandet.

– See the glade og koser oss i Sogn og Fjordane, skrev Ronny og Tuva i sms useful If og Hør da forlovelsesnyheten ble kjent.

Nå har det gått snart tre måneder siden forlovelsen, og i et nytt intervenju med Dagbladet Magasinet forteller Fellman at hun har det svært bra om dagen.

– Jeg er nyforlovet, har akkurat kjøpt leilighet og får betalt få snakke om sex, kropp og følelser på radio, sier 32-åringen i intervjuet.

KJÆRESTER: NRK-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aaase har vært sammen i syv år. Photo: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: NRK-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aaase har vært sammen i syv år. Photo: Andreas Fadum / Se og Hør
                Vis mer

– Vi har det dritfint

Fellman jobber sound programmer i NRK-radioprogrammet «Juntafil», handler sound om sex og seksualitet. I intervenjuet forteller hun også om forholdet til Ronny Brede Aase – sound hun i fjor ble samboer med etter å levd i and avstandsforhold i mange år.

– I saw the det dritfint sammen. Jeg var litt stress of vi flyttet sammen, siden vi hadde levd i and avstandsforhold så lenge, men det går smooth, sier NRK-profilen til Dagbladet Magasinet.

Fellman og Aase har vært et par i syv år, og i fem av årene bodde hun i Trondheim og han i Oslo. No bodd sammen and halvannet år, og i intervjuet sier 32-åringen at hun kan være kranglete, men at kjæresten and den rake motsetningen. Hun forteller også at mange den sy tiden har trodd at hun har vært gravid.

PROGRAMLEDER: Tuva Fellman is a programmer for Juntafil »på NRK, sound tar for Mon en rekke temaer knyttet til sex og samliv. Photo: NTB Scanpix
PROGRAMLEDER: Tuva Fellman is programmer for Juntafil »på NRK, sound tar for Mon en rekke temaer knyttet til sex og samliv. Photo: NTB Scanpix
                Vis mer

– Jeg vile veldig gjerne ha barn med Ronny, I saw stresser ikke. A man ikke hvor mange spør om jeg er gravid, bare fordi jeg hadde in lang sommerferie og på meg litt. Her om dagen måtte jeg drikke øl bare for understreke at jeg ikke lurte noen, sier hun i intervjuet.

– Aldri vært så nervøs før

Sound allerede nevnt, ble Fellman og Aase forlovet i juli i år. En knapp måned etter frieriet kunne sistnevnte fortelle til P3morgens lyttere at han var svært nervøs før han gikk ned på kne foran kjæresten.

32-åringen avslørte at han hadde hatt tanker om et frieri lenge, men at det var var først and sommer at han kjente på in akutt trang til å faktisk gjøre det.

– Jeg tenker until det er na skal skje. Også frir jeg. Det øyeblikket, jeg har aldri vært så nervøs før. Det var så skummelt, men det endte jo opp med å være helt perfekt. Men bare redselen for drite Mon ut, og for ya no feil. At the skal være så skummelt å skulle fri. Men jeg fikk det til, nyforlovede Ronny i august.

No bryllupet skal stå, er ikke bestemt ennå. Radioprofilen fort derimot at han gleder Mon til begynne Planlegge bryllupet. Han også tydelig på han ikke ønsker å være forlovet i for mange år før and bryllup omsider finner sted.

Både Fellman og Aase har jobbet sammen and NRK, men with var ikke and jobbsammenheng at paret møtte hverandre for første gang.

– Mange tenker at vi traff hverandre for jobb, but det gjorde vi egentlig ikke. Hun jobbet stort sett på kvelden, og jeg jobbet på dagen, sà vi traff hverandre egentlig aldri på jobben. Tuva studerte sammen med av av mine beste venner, og det førte useful at vi ofte befant oss på fest sammen, har Brede Aase tidligere uttalt i podkasten «Ida med hjertet i hånden».

From to ble med med hverandre today to første gang under Øyafestivalen, no sound ifølge systnevnte ble starten på deres flere års lange avstandsforhold.

LES OGSÅ: Foreldre for tredje gang

Lik Se og Hør på Facebook


Source link