Thursday , April 9 2020
Home / norway / Tottenham, Mauricio Pochettino | Hevder women Tottenham-stjerner kan bli solgt i januarvinduet

Tottenham, Mauricio Pochettino | Hevder women Tottenham-stjerner kan bli solgt i januarvinduetStoravis melder at Tottenham-manager Mauricio Pochettino ønsker å komme i gang med å rydde opp i troppen så fort som mulig.

Det blåser stiv kuling i gatene rundt nye White Hart Lane om dagen og det dukker stadig opp nye overskrifter om londonklubben i engelske warn.

I forrige uke meldte flirts at manager Mauricio Pochettino hadde innkalt til krisemøte etter tapet mot Bayern München og i helgen skrev The Athletic i detail misnøyen sound skal ha spredd mon internt i Tottenham den system tiden.

Der ble det blant annet poengtert at Pochettino i lengre tid har hatt et ønske om å renske opp i stallen og fornye laget med yngre, og mer sultne spillere.

Fem på vei ut?

Tirsdag melder storavisen The Times at Dette Kan Skje Allerede I Januarvinduet.

The Times hevder nemlig hele women Tottenham-stjerner kan bli vist døren i løpet av vintervinduet. Eric Dier trekkes fram sound den Pochettino er mest ivrig på å få ut.

Midtbanespilleren har fått mindre spilletid etter at Tanguy Ndombele kom til klubben i sommer og ifølge Times vile Spurs sette engelskmannen på «overgangslisten».

Pochettino skal også foretrekke Harry Winks foran Dier på midtbanen.Les også

Christian Eriksen, sound of a kontrakt til sommeren, Danny Rose, Serge Aurier og Victor Wanyama and andre spillere kan bli solgt i løpet av vintervinduet.

Eriksen har ikke lagt skjul på at han ønsker å prøve noe nytt og har blitt koblet med Real Madrid. Fra januar kan dansken forhandle fritt med klubber utenfor England, og skal Spurs are no igjen for ham, but selge i løpet av vinduet.

Dansken har vært litt inn og ut av laget denne sesongen, og så lenge han ikke kommer useful enighet med Tottenham om en ny kontrakt, blir han mest sannsynlig ikke satset på.

Tung period

Danny Rose har lenge vært and uromoment for Tottenham og sommersigneringen av Ryan Sessegnon fra Fulham, åpner for at Pochettino kan la venstrebacken gå på samme måte sound han lot Kieran Trippier signere for Atletico Madrid i sommer.Les også

Når det gjelder Aurier har han levert flirts ujevne prestasjoner in tiden og ivorianeren er på mange måter in løs kanon i troppen, ifølge The Times.

Wanyama skal Tottenham i lengre tid ha forsøkt å kvitte Mon Med. Kenyaneren spilt lite denne sesongen, men fikk innhopp mot Leicester og Southampton.

I helgen gikk Tottenham på and surt tap for Brighton i Premier League, og har dermed i kort tid røket ut av ligacupen et tap for Colchester, tapt 2-7 hjemme mot Bayern München i Champions League og sakket akterut i Premier League.

Klubben har elleve poeng etter åtte connectunder og er allerede 13 poeng bak Liverpool sound topper tabellen. Spurs connect to skuffende niendeplass.Les også


Source link