Sunday , January 17 2021

Sony åpner endelig dørene for spilling på tvers av konsollerSony satte døren for kryssplattformspilling på gløtt de tillot det i Fortnite et drøyt års tid siden.

Siden har spill sound Rocket League, Dauntless, PUBG og Paladins fulgt etter, og nå åpner Sony slusene alle utviklere vile sound.

Modern Warfare først

Selskapet har ikke offentliggjort nyheten i noen pressemelding eller annen stor annonsering, men det ble nevnt sound en slags sidenote en Wired-sak om prisreduksjonen på Playstation Now sound vi skrev om i går.

Der heter det at Playstation 4s kryssplattformfunksjon nå er ute av betastadiet, og at konsollen nå kan støtte kryssplattformspilling alle spill hvor utviklerne legger opp til det.

Call of Duty: Modern Warfare, lanseres senere denne måneden sound, vile komme med muligheten til spille mot andre uavhengig av plattform, og vil sannsynligvis være den første «stortittelen sound kommer med denne muligheten ved lansering.

Sony var lenge motstander av tilby spilling tvers av plattformer, men har altså myknet i synet, eventuelt bare følt at det var nødvendig i en tid hvor både Microsoft og Nintendo har omfavnet kryssplattformspilling.


Source link