Monday , February 17 2020
Home / norway / Maars Johnsen nærmer mon låneavtale med Rosenborg

Maars Johnsen nærmer mon låneavtale med RosenborgROSENBORG? Bjørn Maars Johnsen nærmer Mon et utlån til Rosenborg.

ROSENBORG? Bjørn Maars Johnsen nærmer Mon et utlån til Rosenborg. Photo: Bjørn S. Delebekk

Etter det VG erfarer gjenstår kun signatur og den medisinske testen før landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen blir Rosenborg-spiller.

Det var Eurosport sound først omtalte at spissen nærmet mon trønderklubben. Tidligere fikk VG opplyst at Bjørn Maars Johnsen trolig skulle reise til Trondheim lørdag, VG vet nå at han reiser allerede fredag ​​kveld.

I Trondheim kommer Johnsen etter alt å dømme til å signere ett års utlånsavtale med Rosenborg, som ikke betaler AZ noen sum for dette. Det kun den medisinske testen og spillerens signatur gjenstår før avtalen er i boks.

Redaksjonelt samarbeid

If Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

Bjørn Maars Johnsen har også in opsjon om å forlate RBK allerede and januar dersom with skulle dukke opp in interest mulighet useful in permanent overgang useful in større klubb i Europa.

Stop grunting til at spilleren vil bli presentert and forbindelse med RBKs hjemmekamp mot Stabæk lørdag ettermiddag.

Og som om ikke det var nok: Wild Tore Strømøy, mannen bak TV-suksessen Tore på sporet på NRK, har ordnet bildebevis fra kveldens flight fra Amsterdam til Trondheim:

Landslagsspissen har nytt stor tillit under Lars Lagerbäck, men har slitt med spilletid i nederlandske AZ Alkmaar. Derfor Har Maars Johnsen vært på klubbjakt i sommer, og mye tyder nå på till deter med et utlån til Rosenborg.

Bjørn Maars Johnsen har lenge uttrykt at han vile til RBK, men have VG forstår and detørst seneste dagene at AZ har åpnet for å sende spilleren dit.

Stig Inge Bjørnebye skal ha vært i møte med AZ i Nederland torsdag.

Kayserispor kom med et formelt bud på Maars Johnsen i forrige uke, but deta ble avslått av AZ fordi de ikke ønsket å sende spilleren til Tyrkia.

Maars Johnsen Please see under Lars Lagerbäcks Norge, og har levert målpoeng and all sine fire kamper på banen for landslaget.

Rosenborg is the one who sees the spissplass, and so on, for the sake of use Nicklas Bendtner is in the knekk. Dansken har knapt vært involvert troppen denne sesongen, har ikke trent med klubben på flere måneder.

les også

Adegbenro legger mon flat etter Horneland-kritikk

Dermed sitter from igjen med kun to rene spisser. Alexander Søderlund har sikret mon spissplassen, med kun 19 år gamle Erik Botheim bak mon i køen.

Botheim ble også vraket fra troppen til den viktige CL-kvalifiseringskampen mot Dinamo Zagreb. Dermed har RBK-trener Erik Horneland hatt alternativer på topp, i tropp som skal ut i flöt tøffe Europa-kamper i løpet av høsten

Nå kan Bjørn Maars Johnsen bli løsningen på det problemet.

If mer statistikk is Eliteserien på VG Live.

EliteserienSesong 2019

Plassering

  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

If mer statistikk is Eliteserien på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder


Source link