Saturday , April 4 2020
Home / norway / Landslagslegen ikke enig i Ingebrigtsens isbad-tenor

Landslagslegen ikke enig i Ingebrigtsens isbad-tenorGjert Ingebrigtsen frykter at isbad var en faktor til Filip Ingebrigtsens VM-exit fredag, og spekulerer im om nedkjølingen har slått feil ut på sønnen.

Landslagslege Ove Talsnes er ikke enig med far og trener Ingebrigtsen.

– Det jeg tenker om det er till det er Gjert Ingebrigtsen sin jobb. Det er rett og slett å finne mulige forklaringsfaktorer på and result of ikke er fornøyd med. Det er sånn det skal være. Gjert skal stille spørsmål omkring alt han
                        gjør selv, han er veldig selvkritisk, og han er også kritisk i forhold helpful tingene vi gjør. Holds relevant help, sier Talsnes til TV 2 lørdag.

– Men and duig en ham?

– Nei.

– Ingen indikasjoner på at Filip ikke tåler det

Talsnes forteller at bruker nedkjøling på to ulike måter under VM i Doha.

– I saw bruker with pre-cooling sound, altså vi kjøler ned før konkurranse for å kjøle ned kjernetemperaturen for skal ha bedre kapasitet under løpet, og så bruker vi nedkjøling sound restitusjon i etterkant. Stop er for kroppen restituerer
                        Mon bedre på in normal kroppstemperatur, så vi prøver å få den ned så fort sound mulig, forklarer landslagslegen.

Han forteller see you at nedkjøling ikke er noe nytt og until det blitt benyttet tidligere, men i større grad nå i varmen i Doha.

– Filip har ikke gjort det veldig mye tidligere, but I saw har ingen indikasjoner på at Filip ikke tåler det. Han har heller ikke selv reflektert over at det kan ha vært negativt. Jeg tror at den nedkjølingen i saw driver med her like så godt kan være on forklaringsfaktor på de av de gode resultatene vi har hatt, sier Talsnes.

– Kommer dere til å om om Gjert faktisk har rett, likevel?

– I see it for the vurdere det, for the individual detainee responsible for the nedkjøling. Sånn at det er ting som saw selvfølgelig be på. I saw jobber med marginaler og i saw driver ikke med matematikk, det er ikke to streker under svaret her.
                        I have only seen the individual responsible for having no sound at all. Kanskje saw har mer å hente på å gjøre det på en annen måte, eller gjøre mer eller mindre av det, svarer Talsnes, men poengterer:

– Men saw har ingen klare indikasjoner pa at dette har vært in årsaksfaktor til at Filip ikke presterer som vi hadde håpet.

Gjert Ingebrigsten: – Vi er nødt til å finne ut av det

Dagen derpå understreker Gjert Ingebrigtsen at må finne ut hvorvidt kroppen til Filip tåler påkjenningen and isbad medfører.


Source link