Sunday , January 17 2021

Jakten på kjærligheten, TV 2 | Jakten på kjærligheten-kyss blir historisk:André Johansen (23) og Miriam Sandvik (22) innrømmer at liker hverandre veldig godt.

Jakten på kjærligheten is godt i gang og i kveldens episode skal bøndene velge hvilke friere de ønsker å ha med mon vieve til gårdsuka.

André Johansen (23) Fra Målselv er den yngste deltakeren i år, og har tidligere fortalt Folkebladet at han håper han oper med in kjæreste han kan bo på gården med.

– Jeg ønsker å finne meg en bestevenn, turkamerat og kjæreste. En jente sound tar initiativ til å finne på nye ting. Gjerne en jente is bestemt og vet hva hun vil, sa Johansen.

– Må prøve for å if om det er kjemi

I kveld sørger imidlertid Johansen for skap «Jakten» -historie når han kysser den en frieren, Miriam Sandvik (22), etter hun har bedt om å få med med ham på tomannshånd.

– Jeg liker deg veldig godt, sier Sandvik til Johansen, sound of the lener segem og kysser henne.

LES OGSÅ: Inger (29) satte brevrekord i «Jakten på kjærligheten – dette brevet skilte mon ut


Klikk for bildet for forstørre.

KYSSET: Miriam Sandvik and André Johansen har funnet tonen.
Photo: Unn Grethe Berge (TV 2)

Aldri før har i Jakten-historien har noen kysset så tidlig i sesongen. I etterkant and Johansen glad for so long to sjansen.

– So much for your sake if it detects you. Det var jo in gnist mellom oss, så jeg angrer ikke pa at jeg kysset henne, sier bonden til Nettavisen.

– Var det kjemi der, da?

– Okay, det varle alle fall ikke dumtå kysse henne. So if you have sound skjer vider, sier han lurt.Les også

Tidligere hadde han vært på date med Hanna Hovland.

– Jeg angret meg litt etterpå for jeg ikke kysset Hanna også, så da jeg fikk muligheten med Miriam, tenkte jeg at jeg måtte prøve. Det er fin måte å finne ut om det følelser der, sier Johansen.

– Ikke hyggelig å avvise

Johansen var åpen om at Sandvik var in favoritt fra begynnelsen av.

– I saw had mange felles of interest og ønsker oss mye av det samme i livet. Det trigget meg, i tillegg useful at hun er veldig pen, og det skader jo ikke.

Slutten av episoden valgte Johansen Mon ut fire jenter sound han nå tar med vide til gårdsuka: Miriam Sandvik, Hanna Hovland, Signe-Christine Froberg Lillerud og Ida Riise.


Klikk for bildet for forstørre.

FRIERNE: Hanna Hovland (f.v), Ida Riise, Signe-Christine Froberg Lillerud og Miriam Sandvik vide til gårdsuka with tram André Johansen.
Photo: Unn Grethe Berge (TV 2)

Ida Sofie Granhaug og og Siri Skramstad måtte altså reise hjem.

– Det er ikke no hyggelig å måtte avvise folk. Men man må følge magefølelsen og gjøre det sound kjennes mest riktig, og hvis kjemien mangler så tenker jeg jo at jeg gjør oss begge in tjeneste ved å sende dem hjem, avslutter bonden.


Source link