Wednesday , September 22 2021

– Hun visste ikke at jeg filmetI august ble John Arne Riise (39) og Louise Angelica Riise (29) foreldre til sitt første, felles barn, da sønnen Colin kom til verden.

– Vi er så ufattelig glade. Det er så stort, uttalte John Arne Riise til Dagbladet og fortsatte:

– Champions League seier og 110 landskamper er ekstremt gøy. Barnefødsler er mange divisjoner over det. Jeg er bare lamslått.

I den nyeste episoden av tv-programmet «Kjendismødre», ble seerne vitne til fødselen som fikk jubelen til å stå i taket hos den nybakte faren. Å forevige det hele på film, viser mon imidlertid å være et valg barnefaren hadde tatt på egen hånd.

BABYLYKKE: John Arne Louise Angelica Riise fikk fredag ​​9. august en sønn.
Vis mer

– Ville fått nei

By Dagbladet møtte John Arne og Louise Angelica Riise under «God morgen Norge» sin jubileumsfest på Aker Brygge torsdag kveld, kunne John Arne nemlig avsløre at filmingen ble gjort uten at kona var klar over det.

– Jeg ville ikke si at jeg filming når hun lå der hurry, men jeg filmet det jo for vår del, ettertida. For jeg you saw at hun ville komme til you are på and seinere tidspunkt, sier John Arne og legger til:

– Jeg har barn fra før, så det er derfor jeg var sikker på det. Men hadde jeg spurt der og da, så vet jeg at jeg ville fått nei.

FÅR EN SØNN: Louise Angelica Riise found this episode with «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch
Vis mer

With a slett ikke alle som viser fødselen av eget barn på tv-skjermen, noe heller ikke ekteparet Riise hadde tenkt til å gjøre. Likevel de ut at det det var var naturlig, ettersom både graviditeten og den første had med den lille sønnen visions i tv-serien.

– I saw had tenkt å holde klippet for those savages, but så følte I saw vi liksom until vi har delt hele historien, ettersom vi har et kamerateam med oss ​​hele tida. Dermed følte saw at det ville vært no sound manglet i serien dersom Colin plutselig bare var der sier paret og understreker at slett ikke hele den private videoen visas på tv.

– Overraskende tøft

Louise Angelica kan fortelle at ektemannen hadde rett i at hun ønsket å if videoen, men at det for egen overraskende tøffe bilder. Tilbakemeldingene på klippet, og valget om his det med tv-seerne, har imidlertid vært utelukkende positive.

– Tilbakemeldingene har bare gått på at jeg har vært tøff og sterk, sier 29-åringen, og legger lattermildt useful at hun er glad ektemannen filmet fra den vinkelen han faktisk gjorde.

John Arne is på sin side stolt over konas beslutning om å inkludere dette serien, ettersom han understreker till det han som er den utadvendte av de to.

– Jeg synes det tøft gjort, men veldig riktig gjort. Fødsel er det mest naturlige kvinner gjør, og det er et helt ærlig klipp.

– Må jo ikke stoppe light

Det relativt nybakte foreldreparet hadde fått barnefri for delta på litt «mingling» på Aker Brygge torsdag kveld. Men noen fest ville ikke den ferske småbarnsmoren kalle kvelden, ettersom det snart bar hjem igjen for amming.

– I saw bestemt os tidlig for until I saw skulle gjøre ting, I saw har jo bestemor i nærheten. Man m jo jo ikke stoppe leve light wild om man får barn. Vanligvis tar vi han med oss ​​over alt, men akkurat her pass det mon ikke helt ha ha med, sier John Arne.

Paret legger ikke skjul på at stortrives foreldre til lille Colin.

LUFTET MON: Riise-paret hadde tatt turen for litt «mingling» når «God morgen Norge» feiret sitt 25-års jubileum tordag kveld. PHOTO: Andreas Fadum
LUFTET MON: Riise-paret hadde tatt turen for litt «mingling» når «God morgen Norge» feiret sitt 25-års jubileum tordag kveld. PHOTO: Andreas Fadum
                Vis mer

– Det er helt rått, saw koser oss masse. Han beriker livet vårt, Louise Angelica forteller, mens ektemannen forteller at han raskt kjenner p savnet etter sønnen når han er pte jobbreise.

– Nå kom jeg hjem i forgårs etter ni dager på reise, og jeg har nesten ikke sluppet han u av armene mine siden, sier den tydelig stolte faren.

I sommer ble det det kjent at paret hadde kjøpt mon 230 kvadratmeter stor luksusvilla på Teie på Nøtterøy, blant annet består av 4 soverom, 2 bad og hele to takterrasser. Huskjøpet blir et av høydepunktene i den kommende sesongen av TV3-program 'I lomma på Silje'.

Til Dagbladet forteller paret de trives godt i huset.

– John Arne and my wife, men and women with a friend, with Louise Angelica, mens ektemannen legger fleipende:

– Det godt planlagt tidsmessig, vet du, sånn at jeg slipper hjelpe til i huset.

Lik Dagbladet Kjendis på Facebook


Source link