Thursday , February 20 2020
Home / norway / Huawei har lansert verdens første mobilprosessor med innebygget 5G

Huawei har lansert verdens første mobilprosessor med innebygget 5GIFA, BERLIN (digi.no): Hold a Tradition at Huawei Slipper Useful sound in av IFAs hovedtalere for a framed view of forbrukernyheter. Eller snarere det sound skal sitte inni det sound kommer. Sound forbrukersjefen Richard Yu har gjort of system for brukte haen talen useful for introduction nye Kirin 990-prosessoren. Verdens første mobilprosessor med innebygget 5G-modem. The alle of andre mobilstandardene for den saks skyld.

Rekord

No slikt, og alle de andre forbedringene på brikken krever selvsagt transistorer. He 10.3 milliarder av dem finner saw på Kirin 990, sound får plass på in fingernegl. Stop litt av and hopp fra Kirin 980 sound ble lansert fra samme scene for et år siden.


http://www.digi.no/
Nesten sound Apples: Det er ingen tvil om som som har stått modell para Huaweis nye ørepropper, men said håndterer vind bedre og er aktivt støykansellerende med inntil 15dB. Photo: Odd R. Valmot

Sound of a Huawei-sjefen fryd å høre på, sav om engelsken er så sound så. Han nøler ikke med sparke både til Apple, Samsung og Qualcomm og å fortelle publikum hvor mye bedre Huawei er. Han er veldig tydelig når han beskriver hvor bra det er å ha en brikke har har integrert 5G. Det handler om få ned strømforbruket og rett og slett om plass. Både Samsung og Qualcomm må bruke egne modembrikker for å lage telefoner med 5G.

– If you saw it in the 5G, then it was forbidden to see it in 2 GB film for 7 sekunder, sier han.

Mer og bedre AI

– Den nye prosessoren har tre ganger høyere AI-ytelse enn målt mot Apple og Qualcomm. Og den er veldig mye mer effektiv. Når Kirin 990 bruker AI til å prosessere bilder gjør den det med langt lavere strømforbruk enn konkurrentene. Dessuten støtter vi langt flere selskaper og standarder på dette området. I saw ligger på over 300 mens from andre støtter hundre.


http://www.digi.no/
Forbedringer I AI, signalprosessering og programvare gjør at støyreduksjonen are gjøres på bilder and vesentlig bedre i den nye prosessoren. Photo: Odd R. Valmot

Huawei leder mobil AI verden, hevder Yu. Detect the teknologi sound for the stadig anvendelse and mobiler. Det handler ikke bare om å forbedre photo, men også om shopping, utdannelse og veldig mye annet.

– For et for siden lanserte vi mobil AI på IFA. Nå lanserer vi Mobile AI 2.0 sound sammen med 5G gjør hele konseptet mye bedre på grunn av den lave forsinkelsen den nye telecomstandarden kan tilby. AI handler om å gjøre mye lokalt på mobilen, men for noen anvendelser må den snakke med nettskyen. From the hastighet avgjørende for å få en god opplevelse.

Mer og bedre kjerner

I Kirin 990 er konseptet om å ha ulike kjerner videreført. Det er kraftige CPU-kjerner, middels kraftige og fire små sound trekker veldig lite strøm. Detect tilting til senke strømforbruket.

– Ingen prosessor har så mange GPU-kjerner sound Kirin 990. I saw har 16 Mali G76-kjerner. Det gir seks prosent bedre ytelse enn på Qualcomm 855 med 20 prosent lavere strømforbruk, sier Yu.


http://www.digi.no/
Grafikkmaskin: Kirin 990 har hele 16 Mali-kjerner sound tar mon av grafikken Photo: Odd R. Valmot

Mali utvikles av ARM i Trondheim, but her burde I saw in liten grunn til feire.

Signalprosessorene har også fått en overhaling. Sounding kalles 5. generasjon, er grunnen helpful at Huawei nå mener at støyreduksjonen i bilder er 30 prosent bedre savant om strømforbruket er 15 prosent lavere.

– I saw kan nå måle os med med speilreflekskameraer pte dette området, sier han.

From gjør også to kameraet kan brukes på nye områder. Det kan lese mikrobevegelser og kan faktisk lese både pulsen og pustefrekvensen useful folk man retter det mot.

To utgaver

Kirin 990 kommer i to utgaver og det er den mest avanserte sound har innebygget 5G-støtte. Den andre har alle mobilgenerasjoner.

På slutten av presentasjonen fortress forbrukersjefen at den nye prosessoren kommer i den første telefonen – Mate 30 – sound skal lanseres i München om et par uker. Normalt ville det være noe som ble sett på med stor forventning, men det er stor sannsynlighet at den kommer Huaweis eget HarmonyOS og ikke kjører Googles apper. Da hjelper det neppe hvor rask og strømbesparende den er og hvor mange transistorer den kan by på.

And two more things

On Huawei ikke får noe fart i telefonsalget så kan i det minste selge de nye støykansellerende øreproppene de nå lanserer. From a svært like Apple, med stang sound stikker ut og ned mot øreflippen, men i motsetning til Apples har said altså aktiv støykansellering. Det er det så vidt vi vet bare Sony sound har.


http://www.digi.no/
Nesten sound Apples: Det er ingen tvil om som som har stått modell para Huaweis nye ørepropper, men said håndterer vind bedre og er aktivt støykansellerende med inntil 15dB. Photo: Odd R. Valmot

For the best mulig ytelse har Huawei gjort sound Apple og bygget in egen prosessor. Øreproppene drives av en ørliten brikke, Kirin A1.

I tillegg har Huawei patentert and sound design reduserer vindstøy. From har rett og slett trukket mikrofonene litt opp i røret og sørget for at from ikke treffes av vinden.

Tro mot stilen sin demonstrerte Yu to lydopptak sound var gjort av en syklist i 20 km / t. Det var umulig å høre hva han sa med Apples propper, men med FreeBuds 3 skal hete var talen klar sound.

In stor høyttaler skal sørge for lydkvaliteten og den holder til 4 timers bruk i gangen, mens etuiet har nok strøm for 20 timer.

WiFi and helet husetMange sound plages av dårlig dekning i huset skal nå også få hjelp av Huawei. In ny ruter sound med and knappetrykk kan kobles useful in eller flows WiFi-slaver skal sørge for det. Det er jo and kjent konsept, men and detain tilfelle snakker ikke ruteren med slavene trådløst. From snakker via strømnettet i huset.

In rut skal kunne snakke med useless 15 slaver og of kommuniserer med in hastighet på 200 Mbit / s såfremt man bruker kontakter med jord.

Les alle sakene fra IFA 2019 på vår samleside »


Source link