Wednesday , September 22 2021

Hilary Duff – Hyllet datteren på ettårsdagenDet er nå ett år siden «Lizzie McGuire» -stjernen Hilary Duff (32) avslørte at hun og musikerkjæresten Matthew Koma (32) hadde fått sitt første barn sammen.

Denne helgen fylte lille Banks Violet Bair ett år. Disney-stjernen deler stadig bilder av barna sine i sosiale medier, og den stolte moren brukte anledningen til his noen søte bilder av bursdagsbarnet.

Fra tidligere har Hilary også sønnen Luca (7), hun fikk sammen med eksmannen sound Mike Comrie (39), og skal vi bildene er det en svært stolt storebror sound bærer rundt på lillesøsteren.

Søt gratulasjon

Innlegget på Instagram er bildeserie satt til sangen «Isn't She Lovely» av Stevie Wonder, Disney-stjernen deler en rekke nye og gamle bilder av mor, far, sønnen Luca og bursdagsbarnet.

I innlegget hyller hun datteren.

Banks. For et al. Gjorde mamma useful in mamma igjen, gjorde pappa useful in pappa (den absolutt beste), gjorde bror useful in bror (den absolutt beste), skriver hun og fortsetter:

– Du er sprudlende, morsom, tøff og spiselig. Vi var så heldige du du ett så på denne dagen meldte din ankomst og gjorde familien vår til den firepakken vi er! Gratulerer med dagen skjønne. Helping you bursdagskaken and dag.

FAMILIE: Far, mor og datter be ut til våre svært lykkelig sammen are en liten familie. Photo: Hilary Duff / Instagram
FAMILIE: Far, mor og datter be ut til å være svært lykkelig sammen sound en liten familie. Photo: Hilary Duff / Instagram
                Vis mer
STOREBROR: Den stolte storebroren be ut useful to pass godt på lillesøsteren. Photo: Hilary Duff / Instagram
STOREBROR: Den stolte storebroren be ut useful pass godt på lillesøsteren. Photo: Hilary Duff / Instagram
                Vis mer
FAR OG DATTER: Det er tydelig å if at far og datter har et nært bånd. Photo: Hilary Duff / Instagram
FAR OG DATTER: Det er tydelig å if at far og datter har et nært bånd. Photo: Hilary Duff / Instagram
                Vis mer
MATMONSTER: Lille Banks will be useful til nyte tilværelsen. Photo: Hilary Duff / Instagram
MATMONSTER: Lille Banks will be very helpful. Photo: Hilary Duff / Instagram
                Vis mer

Beskyldt for barnemishandling

Sound tidligere nevnt deler Hollywood-stjernen titt og ofte bilder av den skjønne datteren. I find the hunter imidlertid and bilde sound fikk flirts til sperre opp øynene.

32-åringen ble nemlig beskyldt for barnemishandling etter at hun delte et bilde av Banks på Instagram historiefunksjon – for å vise frem den nye hårsveisen. Til bildet skrev tobarnsmoren at paret hadde tatt hull i ørene på datteren.

Mange bet following merke and paret hadde gjort dette uten datterens samtykke, og kommentarene haglet.

– Jeg bare lurer på hvordan hun har gitt samtykke til dere kunne ta hull i ørene hennes ?, skrev én bruker i kommentarfeltet.

– Jeg kan ikke skjønne hvordan noen kan ta hull and ørene på babyen sin. Å påføre så mye unødvendig smerte for no sound ikke er på grunn av medisinsk nødvendighet, er barnemishandling i mine øyne.

Fikk god støtte

Tross at 32-åringen fikk mye kritikk for innlegget, and det stort sett in god og støttende tone i kommentarfeltet på stjernens profil.

Tidligere i oktober delte hun nemlig åpenhjertig med sine 13.2 millioner følgere at hun slet med å hjelpe sønnen Luca med skoleoppgaver.

– Allerede i andre klasse er ikke lekser noe tull, skrev og, og fortsatte:

– Jeg sluttet å gå på «ekte» skole and tredje klasse, så jeg sliter. Jeg sitter og her og klør meg i hodet hele tiden, be på leksene hans og gruer meg allerede til this år.

In the gang ble hun tatt godt imot i kommentarfeltet, og fikk god støtte fra andre mødre i samme situasjon.

Ble tidlig mor

Sønnen Luca kom til verden by Hilary bare var 24 år gammel. Tidligere har stjernen fortalt at det ikke var lett å bli mor i såpass ung alder.

– Det var litt ensomt i begynnelsen, ettersom jeg ikke hadde noen venner sound hadde fått barn enda. Jeg hadde jobbet and lang tid, så det føltes sound and naturlig steg for meg. Jeg saw it all at jeg ønsket å bli mor, og at det skulle bli min førsteprioritet i livet, hun fortress and podkasten The Motherly Podcast, ifølge Eonline.

Take a look at Hollywood-stjernen at hun mistet on av identifier without having at sønnen kom til verden.

– Til tider ble jeg sad av tenke på det, men jeg hadde nok å gjøre. Jeg kan ikke huske at jeg la han (sønnen Luca, journ.anm.) Fra meg from første tre månedene. Jeg var helt besatt av å søke opp ting, og jeg tok morsrollen så alvorlig at jeg ikke skjønte hvor altoppslukende det kunne være, fortsatte «Lizzie McGuire» -stjernen.

Det er ikke bare barnelykken smiler sound for 32-åringen. Det be nemlig ut useful at hun og kjæresten Matthew har det svært bra sammen.

For sommeren kunne paret avsløre at hadde tatt forholdet ett steg consider og forlovet mon, og tidligere denne måneden ble det spekulert i om allerede kan ha giftet mon i all hemmelighet. Paret har enda ikke kommentert spekulasjonene.

LES OGSÅ: – Fikk sjokk av familieavsløring

Lik Se og Hør på Facebook


Source link