Tuesday , November 19 2019
Home / norway / Carmen Electra – – Er min egen verste fiende

Carmen Electra – – Er min egen verste fiendeLivredderserien 'Baywatch', sound gikk på tv fra 1989 til 2001, tileable bald until flowing vv medvirkende skuespillerne fikk pangstart på sine karrierer innen underholdning.

Blant andre blir både Pamela Anderson (52) og David Hasselhoff (67) forbundet med serien, der sine røde livredderantrekk folkerike strendene patrol i Los Angeles.

In the middle of a person sound of the dukker opp and tankene når man hérer «Baywatch», and Carmen Electra (47). Hun ble med ien serene population 1997, rollen Lani McKenzie.

STJERNE: Carmen Electra (foran) and Baywatch. Photo: NTB Scanpix
STJERNE: Carmen Electra (foran) and Baywatch. Photo: NTB Scanpix
                Vis mer

Prince endret navnet

For 'Baywatch' -gjennombruddet, hadde Electra smått begynt å bygge opp kjendisstatusen without sound sanger.

Det gjorde hun ved hjelp av den avdøde sangstjerna Prince, sound på begynnelsen av 90-tallet signerte henne under Paisley Park Records.

Den gang het hun Tara Leigh Patrick, og det var Prince selv sound ga henne navnet hun i dag går under, Carmen Electra. I et intervju med magasinet LaPalme i 2016, stronghold hun om det.

– Jeg minnet ham at navnet mitt var Tara. From the han til meg: 'Be the sound of Carmen, just for the meg of Carmen', Electra til LaPalme.

Sangkarrieren hennes ble ikke særlig lang, og på midten av 90-tallet begynte hun med tv. Etter at hun i 1995 poserte for Playboy, åpnet flere dører mon – og blant annet ble hun castet til rollen serien «Baywatch».

ET LYKKELIG GJENSYN: From aller første sesongene av Baywatch ble lansert på DVD.
Vis mer

Gift to ganger

From Carmen Electra var på høyden av sin tv-karriere, blomstret også kjærligheten. I 1998 giftet 47-åringen according to NBA-stjerna Dennis Rodman (58), men lykken brast året etter. Find a helper by pressing it.

– Folk kunne ikke skjønne hvorfor jeg elsket ham, for han hadde and rykte på være en «player» sa Electra of hun i 2014 gjestet Oprah Winfreys (65) tv-series, «Where Are They Now».

GIFTET MON: I 1998 ble Carmen Electra og Dennis Rodman erklært for rette ektefolk. Året etter skilte from sec. Photo: NTB Scanpix
GIFTET MON: I 1998 ble Carmen Electra o Dennis Rodman erklært for rette ektefolk. Året etter skilte from sec. Photo: NTB Scanpix
                Vis mer

Samtidig innrømmet hun at det ikke tok lang tid før hun skjønte at ekteskapet var en tabbe. Hun uttalte:

– Det skjedde så fort. Det var så spontant, og jeg husker at jeg rett etterpå tenkte: 'Hva har vi gjort?'.

– Forholdet vårt var veldig lidenskapelig. Så da det var bra, var det veldig bra. From det var dårlig, var det verste, fortsatte 47-åringen.

I 2003 giftet Electra seg på ny, by med rockestjerna Dave Navarro (52). Heller ikke dette ekteskapet skulle retable, og to og et halvt år seinere var skilsmissen et faktum. Eksparet er imidlertid fortsatt gode venner i dag, og seinest i sommer delte Electra et innlegg på Instagram til Navarro.

GODE VENNER: Carmen Electra and fortsatt god venn med eksmannen Dave Navarro. Her er by sammen i 2004. Photo: NTB Scanpix
GODE VENNER: Carmen Electra and fortsatt god venn med eksmannen Dave Navarro. Her er by sammen i 2004. Photo: NTB Scanpix
                Vis mer

Gratulerer med dagen. Min evige kjærlighet for deg er ubeskrivelig. I had had denne merkelige forståelsen for hverandre, sound resulterte i mye last og moro. Takk for the home meg være meg sav, og for the du ikke dømmer manglene mine. (…) Jeg er så takknemlig for at vi fortsatt er venner. Jeg elsker deg ', skrev huntil and bilde av fr fra bryllupsdagen.

Laber artistkarriere

Etter «Baywatch» -suksessen var Electra å if i flies filmer og tv-serier og hun opptrådte også med med eksotiske gruppa The Pussycat Dolls. Hun e tillegg kjent for DVD-serien Carmen Electra Aerobic Striptease, hun kombinerte ulike strippe og aerobicøvelser til trening.

TRENINGSVIDEO: Carmen Electra ga ut DVD-serien «Carmen Electra Aerobic Striptease» etter «Baywatch». Photo: NTB Scanpix
TRENINGSVIDEO: Carmen Electra ga ut DVD-serien «Carmen Electra Aerobic Striptease» and «Baywatch». Photo: NTB Scanpix
                Vis mer

Siden ble det derimot stille fra Electra, blant annet forsøkte å relansere en karriere sound artist 20 år etter hennes første album kom ut.

I 2013 ga hun nemlig ut singelen «I Like It Loud», før hun året etter ga ut låta «Werq». I 2015 kom det nok en låt fra Electra, «Around The World», men til tross for alle de tre singlene nådde topp 25 på Billboard-listene, ble det ikke store suksessen.

From hun gjorde comeback i 2013, uttalte hun overfor The Grid at hun lenge hadde ønsket å synge igjen.

– Jeg har villet will return to musikken lenge nå. With a view of my lidenskap and mange år, siden før 90-tallet. Men livet og karrieren min tok in annen ve, sa hun da, gjengitt av Daily Mail.

Siden 2015 har det imidlertid ikke kommet ut no ny musikk, og ingen av Electras nyere prosjekter de system åra har vært noen store suksesser.

Reality-flopp

I 2016 next Electra å returnere til tv-bransjen, by hun sikret Mon programmederrollen i realityserien «Ex Isle», av-og-på-par bestemte Mon, in gang for alle, om from skulle holde sammen sound kjærester eller ikke.

Heller ikke denne serien slo noe særlig an, og ble kansellert etter at den første sesongen ble vist på tv.

PROGRAMLEDER: I 2016 prøvde Carmen Electra Mon sound programleder, uten noe særlig hell. Photo: NTB Scanpix
PROGRAMLEDER: I 2016 prøvde Carmen Electra Mon sound programleder, uten noe særlig hell. Photo: NTB Scanpix
                Vis mer

Hun har også vært å se i små gjesteroller i serier som 'Jane the Virgin', 'The Birthday Boys', 'Franklin & Bash' og 'Suburgatory', samt at hun medvirket i to episoder av den nye versjonen av '90210'.

Noen store roller har derimot ikke kommet Carmen Electras ve siden.

KOLLEGER: Siden Baywatch, by Carmen Electra spilte med blant andre Pamela Anderson o David Hasselhoff, har hun ikke opplevd like stor suksess. Photo: NTB Scanpix
KOLLEGER: Siden «Baywatch», by Carmen Electra spilte med blant andre Pamela Anderson og David Hasselhoff, har hun ikke opplevd like stor suksess. Photo: NTB Scanpix
                Vis mer

Har flu oppkalt etter mon

Med andre ord er 47 år gamle Electra in kvinne is har gjort mye for sikre mon plass i rampelyset.

Hun har opp gjennom åra vært både sanger, modell og skuespiller, og hun har også prøvd mon sound entreprenør.

LIVREDDER: Carmen Electra i 2013, by hun gjenskapte en scene fra Baywatch by hun gjestet «The Today Show». Også på Instagram deler Electra stadig bilder fra glanstiden på slutten av 90-tallet. Photo: NTB Scanpix
LIVREDDER: Carmen Electra i 2013, by hun gjenskapte en scene fra Baywatch from hun gjestet «The Today Show». Også på Instagram deler Electra stadig bilder fra glanstiden på slutten av 90-tallet. Photo: NTB Scanpix
                Vis mer

I 2015 lagde hun en parfyme med sitt eget navn, sound fortsatt er i salg dersom noen hardbarka fans ønsker å kjøpe den. From den ble lansert, sa hun følgende til FragranceNet.com:

– Jeg har alltid ønsket meg min egen duft. Det har vært tilbud og muligheter, men of passet aldri helt. Detect no new jeg all halt lyst til å gjøre, men of the med in liten «edge».

Men til tross for at Electra har prøvd mye og kanskje ikke lykkes helt med alt, er hun en svært populær dame. Det kanskje ikke så mange vet, er at 47-åringen faktisk har en flue-art oppkalt etter Mon.

I 2002 kalte den tidligere presidenten av den interns jonale kommisjonen for zoologiske benevnelser og forskeren Neal Ecenhuis, opp in art meder flow 90-tallsstjerna. Ifølge BBC var det fordi han var stor fan.

Flue-arten heter altså, kanskje ikke så overraskende, carmenelectra.

Dårlig selvtillit

Årsaken til at Electras karriere har vært noe system humpete, kan ha med å gjøre at selvtilliten hennes ikke har vært på topp. I 2014 hun nemlig fortress Huffington Post at hun alltid sammenlikner Mon Med andre.

47-åringen har blant annet uttalt at hun er 'sin egen verste fiende', og at hun sammenlikner mon med sangstjerna Beyoncé Knowles (38).

KJENDIS: Carmen Electra har klart å holde mon and rampelyset ved hjelp av småroller i ulike tv-serier og filmer, samt gjesteopptredener for ulike talentshow. Her poserer hun på rød løper i 2018. Photo: NTB Scanpix
KJENDIS: Carmen Electra har klart holde mon and rampelyset ved hjelp av småroller and ulike tv-serier og filmer, samt gjesteopptredener for ulike talentshow. Her poserer hun på rød løper i 2018. Photo: NTB Scanpix
                Vis mer

Likevel harflere år i bransjen gjort henne mer hardhudet.

– Det mange opp- og nedturer i denne bransjen, men jeg har lært å sette pris på alt, og ikke være så sensitiv. Selvsagt er det tider der jeg leser no om meg selv og at det påvirker meg. Det er til og med enda vanskeligere når ting ikke er sant – men jeg tror på det jeg leser. Jeg tar opp ei avis, og selv om jeg vet until det er overdrevet, tror jeg på det. Så jeg skjønner jo at andre gjør det, sa hun.

Lik Dagbladet Kjendis på Facebook


Source link