Monday , February 17 2020
Home / netherlands / Strijd om kijker steeds heviger: kies jij Disney, Netflix of toch Videoland?

Strijd om kijker steeds heviger: kies jij Disney, Netflix of toch Videoland?Sauvé noemt Nederland "favoriet land" om videodienst uit te rollen, omdat Nederlanders in zijn ogen openstaan ​​voor vernieuwing. From RTL-topman benadrukt dat zijn bedrijf zich met Videoland richt op by Nederlandse markt "met lokale verhalen", waarbij hij onder meer from tv-series Mocro Mafia en Temptation Island als voorbeeld noemt.

Hij denkt dat met name Netflix last zal krijgen van Disneys komst. "From hegemonie van Netflix is ​​in mijn ogen voorbij, by grote Amerikaanse productiemaatschappijen verkochten hun mass content aan Netflix, nu gaan ze hun eigen videodienst lanceren."

From NPO laat weten dat komst van Disney + "vooral spannend is voor soortgelijke andere commerciële aanbieders". He woordvoerder benadrukt dat from NPO "een heel andere taak" heeft. Verder zegt de organisatie dat content van Nederlandse bodem het "allerbelangrijkste en blijft" om in te investeren.

Kunst van het verleiden

Het zal er dus op aankomen welke dienst jou het beste naar zich toe weet te trekken. Want welke kies je straks? From kans dat je je zowel abonneert op Netflix, Disney +, Apple TV + en misschien daarbij ook wel het Nederlandse Videoland van RTL en NPO Start Plus, lijkt redelijk klein. Je zou dan per maand minimaal 36.91 euro betalen. In dan hebben we je (tv- en) internetabonnement nog niet meegerekend. Al met al is dat best prijzig.

Dus het wordt kiezen. In Daarbij zou Netflix wel eens aan het kortste eind kunnen trekken. "Ik denk dat Disney + op termijn net zo groot, of zelfs groter zal zijn dat Netflix in Nederland," zegt Sanne of Bruyckere van onderzoeksbureau Telecompaper. "Already in the introduction had 10 procent van de huishoudens Netflix, ik denk dat Disney + dat binnen and half jaar bereikt."

How to get Telecommunication blijkt dat bijna veertig procent van de ondervraagden aangeeft interest you hebben in Disney +, bijna 10 procent is sowieso van het af te sluiten:


Source link