Sunday , October 20 2019
Home / netherlands / Politie kamt opnieuw Robbenoordbos uit in zoektocht naar vermiste studente | NAKED

Politie kamt opnieuw Robbenoordbos uit in zoektocht naar vermiste studente | NAKEDFrom politics to kamende kamt weken opnieuw het Robbenoordbos in North Holland holland of zoektocht naar by zwangere student Sumanta Bansi (23). Er wordt zowel op het land als in het water gezocht, zo wordt woensdag gemeld aan NU.nl na berichtgeving van Het parool.

Dinsdag is met behulp by sonarapparatuur al opnieuw in het water gekeken of er sporen te vinden zijn. "Uren aan beeldmateriaal moet worden bekeken", zo schetst de woordvoerder van politie Noord-Holland.

He is erder in het Robbenoordbos in nabijgelegen wateren gezocht. "Dit was hidden from zomer, het was zo begroeid op sommige stukken dat er bijna geen doorkomen aan was", zo schetst de woordvoerder.

In a new land in the middle of a country, in the present day the information is the binnengekomen of the policy, the report is on the basis of the organization and the organization. Hebben's inmiddels from agenten vijftig tips binnengekregen over from zaak.

Bansi studeerde aan from Universiteit van Amsterdam

It is vorig jaar februari van de aardbodem verdwenen. Ze studeerdeen toan of the University of Amsterdam (UvA) in lieu of the stage bij een tandartsenpraktijk.

From maand van haar verdwijning heeft ze haar grind opgebeld met het bericht dat ze zwanger was. Ze was, in the eerdere abortus, vastbesloten het kind te houden en keek uit naar het feit dat ze moeder zou worden.

From politics vreest dat vrouw slachtoffer is geworden van een misdrijf. In de zaak is 15,000 euro uitgeloofd voor by gouden tip.


Source link