Wednesday , September 23 2020
Home / netherlands / nieuw medicijn tegen Alzheimer goedgekeurd – Wel.nl

nieuw medicijn tegen Alzheimer goedgekeurd – Wel.nl[ad_1]

In China, it is a medical instrument for the behavior of Alzheimer's behavior. Het is het eerste nieuwe medicijn dat mogelijk effectief is in 17 jaar.

He has been medicated, with an oligomannaat he is zeewier-extracting in a word with a great deal of behavior in the case of Alzheimer's disease. Dat staat in statement by het Chinese agentschap voor medicijnveiligheid. One year from goedkeuring van middel zijn wel voorwaarden verbonden. Het kan worden verkocht, maar het wordt strikt gemonitord en kan weer worden ingenomen als er veiligheidsproblemen blijken te zijn.

In september vertelde hoofdonderzoeker Geng Meiyu van het Shanghai Institute of Materia Medica dat hij en zijn team geïspireerd raakten om naar zeewier te kijken als medicijn, omdat Alzheimer veel minder vaak blijkt te komen bij mensen die veel zeewier eten.

In het artikel dat in vakblad Cell research verscheen, beschrijft Geng hoe en suiker dat zeewier zit bepaalde darmbacteriën onderdrukt die neurale degeneratie in het brein kunnen veroorzaken die tot Alzheimer kunnen leiden.

With a pro-bij 818 patiënten blijkt dat oligomannaat, dat afkomstig is van bruine someone, cognitieve functie van mensen Alzheimer binnen come weken verbetert.

Bron (baby): CNN

[ad_2]
Source link