Wednesday , September 23 2020
Home / netherlands / Claudia de Breij heeft 'democratie' als hoofdthema in oudejaarsconference | NAKED

Claudia de Breij heeft 'democratie' als hoofdthema in oudejaarsconference | NAKED[ad_1]

Claudia de Breij, die dit jaar publieke op oudejaarsconference op mag verzorgen, heeft 'democratie' als hoofdthema gekozen. From cabaretière vindt dat "from veilige maute tussen veilige meningen kleiner lijkt te zijn geworden".

"We moeten met elkaar in gesprek blijven", vertelt By Breij woensdag in From Wereld Draait Door. "From veilige badte tussen veilige meningen lijkt kleiner te zijn geworden, from democratie is valer geworden."

From cabaretière, die from tweede keer verzorgt's conference voice, zegt "niets anders gewend you zijn dan vrede en vrijheid". "Maar als je naar by geschiedenis kijkt, dan zie je hoe fragiel dat tijdvenster is. Dat heb ik me niet eerder gerealiseerd."

From Breij heeft haar voorstelling inmiddels gerepeteerd in meerdere try-outs. "From this duurde 2,5 uur, terwijl ik op oudejaarsavond is maar 1,5 van mag maken. Er valt dus veel af, ik heb al een aantal darlings moeten killen. "

Nieuwsonderwerpen die conference tiles in a bod komen, zijn onder meer het tekort aan geld voor het onderwijs en de boerenprotesten.

Vorige conference van De Breij door bad 2 miljoen mensen bekeken

From conference van De Breij in 2016 werd opgenomen in het Oude Luxor in Rotterdam on werd destijds door 2,12 miljoen mensen bekeken. Die van afgelopen jaar door Marc-Marie Huijbregts was goed voor 1,5 miljoen kijkers. Het was from minst bekeken oudejaarconference sinds 2010.

From the NPO-oudejaarsconference is from the jaren door verschillende cabaretiers verzorgd. Youp van 't Hek, Theo Maassen in Herman Finkers waren eerder te zien bij de publieke omroep.

[ad_2]
Source link