707 liverpool trøje børn AbbieS

481 manchester united trøje VidaRo

Tammy Abraham pådrog sig en ankelskade i Chelseas 2-2 uafgjort med Arsenal tirsdag aften, selv om det ikke er klart, hvor længe han er ude af spillet.

chelsea trøje

Den engelske landsholdsspiller spillede hele 90 minutter på Stamford Bridge, men syntes at have ondt mod slutningen af ​​kampen efter et mærkeligt sammenstød med reklamebesparelserne.

Den 22-årige syntes at sætte fødderne ud for at stoppe sit momentum bar ham af banen bag målet, men påvirkningen efterlod ham ondt på jorden.

juventus trøje

Han kom igennem resten af ​​kampen, men halte til sidst, og hans manager, Frank Lampard, siger, at de venter på at få at vide, hvor alvorlig skaden er.

Chelsea-managerens vurdering af sit hold kom, efter at de havde 19 skud til Arsenals to i 2-2-uafgjort, da folk som Abraham, Callum Hudson-Odoi, Willian og indskiftede Michy Batshuayi alle fik gode muligheder.

Arsenal var nede på 10 mand efter kun 26 minutter, da David Luiz blev udvist for at have trukket Abraham ned i feltet, men de havde kun brug for to chancer for Gabriel Martinelli og Hector Bellerin at konvertere.

Batshuayi ville være den sandsynlige erstatning foran Chelsea i Abarahams fravær, da Olivier Giroud ser ud til at forlade klubben inden udgangen af ​​måneden.

Hvis Abrahams skade er værre end først frygtet, ser Chelsea måske ud til at beholde Giroud, men Lampard sagde før kampen mod Arsenal, at han var glad for at lade franskmanden forlade.

koszulka Crystal Palace

Bashuayi har endnu ikke startet en Premier League -kamp i denne sæson og scoret en gang i sine 14 udskiftede kampe, mens Giroud ikke har scoret i ligaen denne kampagne.

Chelsea er i FA Cup -aktion lørdag i Hull, inden han vender tilbage til Premier League i Leicester syv dage senere.

Sports South, LLC

Ofeliaobp Atletico Madrid Drakt AliciaBen

MammieDec Jalkapallo pelipaita AlisonCan