526 manchester united trøje AndreM

920 messi tøj Ferdin

I betragtning af den økonomiske usikkerhed omkring den aktuelle coronavirus-pandemi og den udtrækkede mulige overtagelse i klubben ser det ud til, at romaer usandsynligt vil sanktionere en overførsel til et så højt gebyr.

Bayer Leverkusen 3e Shirt Outlet

Rapporten hævder dog, at klubben er ved at undersøge flere alternative transfermål, der er ved at være slut på deres kontrakter.

Den 32-åriges kontrakt skal udløbe i slutningen af ​​juni, og en forlængelse mellem klubben og spilleren ser nu usandsynlig ud.

arsenal trøje

Og Roma mener, at spillerens lønkrav ville være nogenlunde de samme som Smallings, så det ville ikke være et problem for klubben at imødekomme ham på Stadio Olimpico.

Den 30-årige forlod næsten Anfield sidste sommer, men chefen Jurgen Klopp beholdt Kroatien international som cover.

Lovren har dog kun spillet 14 kampe for de røde i denne sæson i alle konkurrencer, og da hans kontrakt udløber i 2021, føler Roma, at han kan blive underskrevet i en lavprisaftale til sommer.

tottenham trøje

Roma siges også at overveje at flytte til Arsenal -forsvareren Sokratis Papastathopoulos.

Den 31-åriges kontrakt udløber også i slutningen af ​​næste sæson, og den græske landskamp har foreslået, at han kunne se til at skifte klub, efter at han blev spillet ude af position som højreback for dele af denne kampagne.

Han spillede sidst på sin foretrukne position som midterforsvarer i Premier League den 11. januar under en 1-1 uafgjort mod Crystal Palace.

Og mens han scorede for at hjælpe Gunners med at slå Portsmouth 2-0 i FA Cup i begyndelsen af ​​marts, insisterede han efter slutfløjtet på, at han ikke vil ‘sidde’ på sin kontrakt.

Roma siges også at holde øje med den 30-årige Torino-forsvarsspiller Nicolas Nkoulou og RB Leipzigs 23-årige midterforsvarer Lukas Klostermann, hvor begge spillerkontrakter i øjeblikket udløber i 2021.

QuinnLll arsenal trikot langarm BeatrizGa

PhoebeCra Atletico Madrid Trikot IvyJansen