502 ac milan trøje Shiela

076 manchester united trøje Jolene

Sebastian Vettel forlader Ferrari i slutningen af ​​sæsonen, da han afvejer sin fremtid i F1 helt. Hans udskiftning forventes at blive bekræftet som McLaren -stjerne Carlos Sainz i slutningen af ​​ugen.

Til gengæld vil Daniel Ricciardo afslutte sit to-årige ophold hos Renault for at oprette forbindelse til McLaren.

Tanska Jalkapallo Pelipaidat

Ferrari havde mange muligheder, når de skulle videre med at finde en langsigtet efterfølger til Vettel.

Lewis Hamilton er hovedmanden ved Silver Arrows, og al indsats er fokuseret på at hjælpe ham med at formørke Michael Schumachers rekord syv verdenstitler.

Valtteri Bottas har ydet fremragende støtte som wingman og bringer også en solid mængde point hjem, som fik ham til at blive nummer to i førerens mesterskab sidste år.

Holdets balance styres fremragende af Toto Wolff, da Bottas aldrig ser ud til at klage over at spille anden fele til Hamilton.

tottenham trøje

Ferrari håber at oprette et lignende format, da de ser ud til at gøre Charles Leclerc til deres stjerne i mange år fremover.

Den 22-årige var i sidste sæson engageret i en magtkamp med Vettel, da han løbende out-performede tyskeren.

I år får parret en jævn køl, når sæsonen er i gang, hvilket forventes at være i juli.

Ferrari tror, ​​at Sainz kontinuerligt vil kunne score højt i løb, men vil ikke være hurtig nok til at forstyrre holdleder Leclerc.

chelsea trøje

Der er mumler om, at den 32-årige vil overveje at træde tilbage fra F1 og kalde tid på sin berømte karriere, der har set ham vinde fire verdenstitler.

Det franske hold siges dog også at overveje et chokretur for Fernando Alonso.

Den 38-årige halvpensionist fra F1 sidste år, men har løbende flirtet med at gøre et comeback, hvis det rigtige tilbud skulle stilles.

KatrinLiz portugal trikot langarm TyrellVan

TMPAmiegh tottenham trøje SUADarlen