Friday , November 22 2019
Home / hungary / Vajna Tímea felszámolja az itteni életét megvan mihez kezd Amerikában

Vajna Tímea felszámolja az itteni életét megvan mihez kezd AmerikábanSok találgatás volt Andy Vajna örökségével kapcsolatban of Vajna Shy mar korábban tiszta vizet öntött to pohárba: tudja, mennyit hagyott hails the ferje. Bar urgy fogalmazott, hogy Andy kivánsága volt, hogy megszerezze az ameriaki állapolgárságot, Most kiderült valami more is. Wrong a BEST magazinban ezt olvashatod:

Egyelőre csak haszonélvezője, nor pedig vagyongazdálkodója on foot. Hogy azzá validjon, amerikai allampolgárnak kell lennie. Még nor tudja élvezni a cgformával Járó előnyöket, mert ugyan zöldkártyája mar hosszú ideje van nor szavazhat of majdnem minden more az azllllolgárokkal azonos playok illetik meg az USA-ban, ez azonban – meselte to magazinnak Vajna Timea egyik barátja, aki tudja, hogy mire készül az özvegy.

“Jövőre csupán harminc napot tölthet az Egyesült Államokon kívül. Mar elkezdett berendezkedni az új életére, folyton tervezget és felszámolja az itteni dolgait, nor vásárol lakást. Szeretne Amerikában házat venni, movies szakmában dolgozni és Vállalkozáson is töri a fejét. ”

Vajna Tímea örökségével kapcsolatban to BEST magazin sok részletet közölt:

The BEST magazinban Vajna Tímea jövőjéről sok részlet kiderül


Source link