Wednesday , November 20 2019
Home / hungary / Totalcar – Magazin – Igazi cukiság a Honda kedvenc tuningautója

Totalcar – Magazin – Igazi cukiság a Honda kedvenc tuningautójaEgyfajta házi tuningverseny győztese lett ez Honda N600, amelyet Las Vegas-i SEMA Show – legnagyobb amerikai tuningipari rendezvény – Honda standján láthat majd a közönség. A hófehér apróság neither véletlen kapta meg ezt a lehetőséget: neither csak a fellépése határozott a szélesített futóműtől, by műszaki szempontból without any lumps.

n600vfr

Az eredeti N600 olcsó, gyorsan rozsdásodó Mini utánérzésnek tűnhetett, amikor az 1960-as évek végén megjelent Japánon kívül. Kéthengeres, léghűtéses motorja volt, amely 9000-es fordulatszámig pörgetve without adott le többet 45 lóerőnél, azaz nor volt igazán sportos, még korabeli movable without. In the 1972 konkrét es es pldányból ezt a hajtást dobták a legmesszebbre.

Helyére the Honda VFR800 túramotor száz lóerős V4-ese került, ami 12000-ig is elforog. Az eredeti hajtás persze nor bírta volna to többlet-teljesítményt, iggy to V4-es motorhoz inkább Mazda MX-5 alkatrészekből faragtak hajtásláncot, azaz to szélesített futóműves, ültetett N600 Már hatsóker hatsjker ha. Azt egyelőre nor tudni, hogy ez mennyivel növelte meg az autó tömegét, of az alapján, hogy az alapmodell üresen csupán 508 kilós, az építés után without lehet ennél sokkal nehezebb.

Neither tudni, hogy számított-e to kiválasztásnál, from the fekete-fehér autó karakterében van valami közös az elektromos Honda and typuséval – nor csodálkoznánk, ha to japan gyártó standján a Városi villaneveré mell.


Source link