Monday , November 18 2019
Home / hungary / Tiniként szerepelt to Barátok köztben – Ma az egyik legislmertebb műsorvezető – Hazai sztár

Tiniként szerepelt to Barátok köztben – Ma az egyik legislmertebb műsorvezető – Hazai sztárD. Tóth Andrast a nzők nagy része műsorvezetőként ismeri: 14 évig dolgozott az RTL Klubnál, majd tavaly D. Tóth Krisztával készített Helló, tesó! címmel egy sorozatot a Spektrum Home csatornára, nővére online oldalának, WMN-nek valamint az Elviszlek magammal sorozatnak is dolgozik, illetve felségével évek óta esküvői videókat készítenek. Arra csak kevesen emlékeznek, hogy képernyőn először a Barátok köztben lathattuk.

D. Tóth András jelentkezett to Színművészetire, from az első rostán kiesett, ezt követően nor futott neki újra. Örült, amikor egy szereplőválogatás során lehetőséget kapott arra, hogy Játsszon az RTL Klub sorozatában. 2000-ben szerepelt először to Barátok köztben. Szántó Róbertet, Hoffer Misi (Halász Gábor). 2015-ben azt nyilatkozta, vicces visszanéznie, hogyan nézett ki, vagy hogyan beszélt, forgiveness ugyanakkor nagyon hasznos volt, sok olyan dolgot tanult, amit később televíziós újságíróként előnyére valid.

– Azt without bónom, hogy egy meleg ferf szerepét Játszottam. Szerintem nagyon jo, hogy egy olyan nézett műsor, mint a Barátok közt foglalkozik társadalmi kérdésekkel is. There is a cselekményszál csak stop embernek nagyobb rálátást adott a témára, akkor már megérte.

– The point is a gyorsaság az, amit később a hírek írásánál is kamatoztatni tudtam. Gyorsan kellett atomisni you are memorizálni információkat, mert nor volt idő tízszer-hússzor újravenni a jeleneteket – mondta az Origónak.

D. Tóth András 2005-ben gyakornok lett az RTL Klub Fókusz és Híradó című műsoraiban, majd riporterként dolgozott to Híradó, the 21st. század, Reflektor is Fókusz című műsorokban. Vezette to Házon kívül, Fél Kettő, Reflektor című műsorokat. 2013-tól 2016-ig az RTL Híradó műsorvezetőjeként láthattuk, 2018 tavaszáig pedig the Fókusz műsorvezetője volt Barabás Éva mellett.

d-toth-andras

Azért távozott to kereskedelmi csatornáról, mert több időt szeretett volna családjával is a családi Vállalkozásukkal tölteni. A 38 eves sztár 2013 májusában nősült meg, felesége 2016 februárjában hozta világra kislányukat, Annát.

2019 júniusában mindenkit meglepett az to posztja, amelyikben tudatta, hogy megszületett Misi, ugyanis azt without lehetett tudni, hogy felesége babát var.

Barátok közt tiniszereplői egykor is ma

Emlékszel Berényi Katára, Hoffer Eszterre vagy éppen Berényi Ákosra? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit validtoztak a sorozat óta az egykori tinisztárok.


Source link