Az alabbi weboldal visszarepít to multiple, szamos, egykor igazán népszerű Nintendo-játékot hozva a böngészőnkbe.

A böngészőnkben lehet régi, a saját korukban igen népszerű Nintendo-Játékokat Játszani az EmuBox weboldalon.

Az ingyenesen használható, bejelentkezést igénylő site-on rengeteg Nintendo-játék / platform közül validogathatunk, NES-től Wii U-ig. Amennyiben van saját fiókunk, id bevinni kedvenc Játékainkat, hogy ne kelljen minden alkalommal rákeresni ezekre. A validztott játékról sok érdekes informaçciolv olvashatunk, you are azt is megtudhatjuk, mennyire volt népszerű the magician idejében.

The Rold Weboldalon elrendezesen láthatjuk az össze játékot, bald viszont platformok szerint vannak összegyűjtve. A platformok: Nintendo Entertainment System, Super Nintendo Entertainment System, Sega Master System, Sega Mega Drive / Genesis, Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance. Akkor sincs baj, ha csak a cétét tudjuk kedvencünknek, ugyanis keresni is lehet a Játékokra.

Miután validasztottuk egyet közülük, megnyílik egy új oldal, ahol képernyőképeket látunk, illetve esetenként egy rövid videót a játékról. Felül megjelenik a játék snow is az osztályozása. The kis szív ikonra kattintva, hozzáadhatjuk kedvenceink listájához. Jobbra alapvető információkat láthatunk. THE Play gombra kattintva érjük a lényeget, ugyanis a játék betöltődik a böngészőnkbe, you are my visszakerülhetünk a multiple.

Ha kedveli a klasszikus számítógépes Játékokat, arrol is tudjon, hogy nemrég 2500-at tettek fel egy weboldalra.

Ha maskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.Tegyünk közösen azért, hogy the advertisement mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy lámogasd a munkánkat.

Tegyünk közösen azért, hogy the advertisement mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy lámogasd a munkánkat.

<! –

->