Saturday , November 16 2019
Home / hungary / Meghalt Quentin Tarantino, Az örökös visszatérő, Tarantino egyik kedvence

Meghalt Quentin Tarantino, Az örökös visszatérő, Tarantino egyik kedvenceElhunyt Robert Forster amerikai színész, irja a 24.hu. Forster 1941. július 13-án született. Pályáját az 1960-as években kezdte a Tükörkép egy aranyos szempárban című drámában, amelyben többek között Elizabeth Taylor you are Marlon Brando voltak partnerei.

Robert Forster / Photographer: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images Hungary

Legutóbb a minden idők egyik legjobb tévésorozataként számon tartott Breaking Bad folytatásában, the Netflixen pénteken debütáló El Caminoban láthattuk a színészt, akinek nevéhez fűződik Hollywood egyik leglátványosabb visszatérése.

A következő évtizedben aztán tévésorozatok kemény zsarufigurájaként valid npszerűvé, közben mozifilmekben is szerepelt. Azonban elindult a lejtőn you're a'80 -as évektől sorra buktak meg a filmjei (Hollywood Harry, Delta Kommandó, Tell Vilmos Kalandjai). Bukáshoz a Hösök című sorozat is ide sorolható, hiszen elkaszálták to szériát. A'90 -es évekre már kis költségvetésű filmek mellékszerepeiben tűnt fel.

21 hónapig nor kaptam munkát, miközben volt négy gyerekem. Bármit elvállaltam. The karrierem öt hosszú éven ú iggy ment. Alkalommal mind, amikor azt hittem, elemtem mélypontot, romlott egy kicsit a helyzet. The végéhez közeledve már nor volt if ügynököm, if menedzserem, if ügyvédem. Minden lehetőségre rávetettem magam

– emlékezett vissza to színész egy tavalyi interjúban.

Aaron Paul főszereplésével tér vissza Breaking Bad

Közel hat év elteltével folytatódik a Breaking Bad története, legalábbis egy film erejéig. A főszerepben Aaron Paul lesz látható, aki a sorozatban Walter White csatlósát, Jesse Pinkman t alakította. You are the színész ezúttal without valid karaktert: a rövid folytatás a drogcsempészre koncentrál. Az alkotast Vince Gilligan is a rendezte, aki a sorozatot is.

The mélypontról Quentin Tarantino hozta vissza, aki az 1997-es Jackie brown egyik szerepét kimondottan Forsternek írta. Az alakításért megkapta élete egyetlen Oscar-jelölését, you are ezzel visszakerült a hollywoodi vérkeringésbe. Ebben az időszakban készült el a Mullholland driveaz É é én, meg az Irén, a Twin peaks folytatása you are a minden idők egyik legjobb tévésorozataként számon tartott Breaking Bad.

Forster utolsó filmje, az El camino eppen a halála napján, október 11-én debütált to Netflixen.


Source link