Tuesday , November 19 2019
Home / hungary / Esport 1 – Minden sports 1 helyen! – "Kapcsolatunk Kínával or befolyásolta döntésünket"

Esport 1 – Minden sports 1 helyen! – "Kapcsolatunk Kínával or befolyásolta döntésünket"Blizzard elnökének hivatalos nyilatkozata to Blitzchung esetről.


The Hétvégi Grandmaster interjúban elhangzott "Szabadítsuk fel Hong Kongot, ez korunk forradalma!" felkiáltással kezdődött Blitzchung kálváriája, aminek eredményeképp a Blizzard eltiltotta a versenyzéstől és megfosztotta pénznyereményétől, -sőt még a két kommentátorral is megszavítgy mind a token

Blizzardnak nemcsak a bojkott, azon belüli atrocitások is az amerikai szenátorok bírálata okozott fejfájást, hiszen olyan nagyágyúk is elfordultak tőlük, mint A helyzetet csak tetézte, hogy az American University csapatát a "Szabadítsuk fel Hong Kongot, bojkottáljuk to Blizzardot!" felblutatása ellenére semmilyen büntetés nor erte, iggy a Hearthstone csapat végül magától lépett vissza a további versenyzéstől.

J. Allen Brack Hivatalos nyilatkozatának kivonata

A Blizzard elnökének eredeti nyilatkozatát az alábbi hírportálon olvashatjátok el. A cgelnök a bevezetőben kitér a cikkünk elején mar ismertetett helyzetre, majd hangsúlyozza, hogy a Grandmaster bajnokságok interjúinak elsősorban a Játékról, az e-sportról kell szolniukz ejjözkjs Amikor Blitzchung szóba hozta a hongkongi tüntetést, akkor szánt szándékkal szegetá szabályt, you are ezért kapott büntetést, ami független go back to cín Kínával ápolt viszonyától.

To nyilatkozat szerint to Blizzard hibázott, amikor tul gyorsan are tul keményen lépett fel, anélkül, hogy meghallgatta volna to közösség véleményét. Mivel Blitzchung a verseny alatt tisztességesen játszott, ezért megkapja pnznyereményét, you are csupán 6 hónapra függesztik fel, amely letelte után visszatérhet a profi ligába, ha úgy dönt.

A kommentátorokat szintén 6 hónapra függesztik fel, hiszen nor tudták az esemény fókuszát a versenyen tartani. The zárósorokban J. Allen Brack Arrol go, without hogy továbbra engednek Teret szélsőséges politikai megnyilvánulásoknak versenyeik alatt, rac valamint törekednek, hogy nemi identitástól, Faji hovatartozástól, vallási are politikai nézetektől függetlenül Mindenki élvezze ezeket eseményeket AZ.

Meglátásod szerint a nyilatkozatban leírtak mérsékelhetik a helyzetet?Source link