Monday , February 17 2020
Home / bulgaria / Пулев е мръсен и жените не го обичат!

Пулев е мръсен и жените не го обичат!Американецът Райдъл Букър ще се изправи срещу Кубрат Пулев в двубой на 9 ноември, който ще си със 38 годишният боксьор има 26 победи и 2 загуби на ринга, като през 2005 година е вкаран в затвора, къдоаа След излизането си на свобода се завръща на ринга. 5аписва 5 мача, които 4 победи. Сега му предстои най-сериозната битка.

Укър даде ексклузивно интервю пред БЛИЦ, което говори за предстоящата среща с Кобрата.

– Г-н Букър какво знаете за Кубрат Пулев и какво очаквате от мача с него?
– Кубрат е силен боксьор. Също така обаче е доста мръсен и удря хората в тила (б.а. визира мача с Богдан Дину). С ,о знам, че той не е любимец на жените (смее се) (б.а. визира случая с Джени Суши).

– Как се стигна до решението да замените Марк де Мори и нуждаехте ли се от време за да помислите
– Получих обаждане да изляза срещу Кобрата и приех. Нуждая се от време да помисля преди да приема всеки един мач. Има доста неща, които да се обмислят не само самата среща.

– Не е ли малко времето, в което да се подготвите за двубоя Кубрат Пулев? Все пак той е претендент номер 1 за титлата на IBF …
– Бях в лагера на Олександър Усик за 5-6 седмици. След това веднага отидох в лагера на световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър … Така, че аз сни трин

Winbet – победата and емоция! (18+)

– Откакто сте освободен от затвора, имате 5 двубоя, от които четири победи. Доста добра статистика, но сега идва най-сериозният тест. Или сте спаринг партньор на Антъни Джошуа, а той бе пред двубой с Пулев. Е се обърнете ли към него за съвет?
– Да, може би наистина Пулев е най-сериозният тест за мен, откакто излязох от затвора. 7оксирам се от 7-годишен, бил сам на лагери с едни от най-добрите боксьори в света. Антъни Джошуа го определям като мой приятел и вероятно мога да обменя идеи с него за този мач, но не мисля, че той би подходил към мача с Пулев по начина, по който бих подходил аз. Е бъде много различно.

– Какво бихте казали на Кубрат Пулев, ако сега той бе пред вас?
– Аз не съм от онези, които говорят глупости преди мачовете. Искам да кажа на Пулев само че се надявам на чист двубой и без онези скапани удари в тила. Оксът е чист спорт, затова нека не го омърсяваме!

– Знаете ли нещо за България?
– See you later.

– What are you doing? – А ас? С?????????????????????????????????????
– Искам да кажа само едно – когато видите как се боксирам и какъв талант имам, се надявам да ене
Юри СЛАВЧЕВ / БЛИЦ


Source link